Přejít na obsah

SmartLink, Care Connect


Doporučené příspěvky

před 44 minutami, vormen napsal:

Jen dotaz, pro ten bezdrat je potreba telefon pro spusteni? Nebo ho staci mit v kapse/tasce a v pripade potreby jen zapnout na displeji auta smartlink a hned to jede?

Telefon může být v kapse, stačí mít v AA nastaveno automatické spuštění 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Neví někdo, co vše za notifikace se zobracuje v CarPlay na displeji? Všechny nativní apky od Applu? Zatím jsem viděl SMS a připomínky, ale zajímalo by mě, jestli se tam zobrazí i upozornění ze skratek. Jde mi o to, že teď mám nastaveno na iphonu upozornění při připojení k BT v autě, abych vypl start stop. Upozornění přijde na apple watch, protože ještě není spuštěn CarPlay, jenomže pokud zapomenu doma hodinky, tak upozornění nedostanu. Proto bych chtěl upozornění na displej, udělal jsem zkratku, která po spuštění CarPlay počká pár sekund a pak přijde oznámení, jenže nevím, jestli se toto zobrazí na displeji infotainmentu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Mam na rok bezplatnu sluzbu CareConnect . Auto som kupoval v 7 mesiaci, ale na info o aute mam napisane , ze sluzba plati do az do 10. mesiaca.

Pridem o veci co som snad ani nevyuzil ale mal v mobile v apke.

Na stranke skoda som nenasiel kolko by stalo predlzenie resp kde by som nasiel co sa da naviac dokupit este k tejto sluzbe? 

Trochu to popravím jedna sa o Infotainment swing. Na Ceskej stranke som nasiel, ze mozem mat pre tento len to co teraz mam ale cenu som nikde nensiel. 

Bez názvu.png

Editováno: , autor: petulko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
Před hodinou, vormen napsal:

Dodělat jde samozřejmě všechno, jde o to, jestli to má smysl. Ten bezdrát bude mít buď jinou jednotku, nebo nějakou navíc + kódování a SW. Mně třeba v salónu řekli, že bezdrát dodělat nepůjde.

 

Přesně tak. Dodělat jde asi úplně všechno. Jen to nebude vždycky rentabilní. Co se týče bezdrátového SmartLinku, oficiálně jej nikde nenabízíme. Ale nikdo netvrdí, že to technicky nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

pořídil jsem si roční Scalu style, radio Bolero. Je vybavena tlačítkem SOS a Careconect s "proaktivním servisem" a "tísňovým voláním". Našel jsem si tyto stránky dostupnosti connect služeb z nichž usuzuji, že další služby jsou dostupné i pro můj vůz.

Chtěl jsem přikoupit i "vzdálený přístup", přišlo mi, že dle stránek škody je to jenom o licenci, neb rádio Bolero to splňuje, e-sim tam kvůli nouzovému volání a proaktivnímu servisu být musí. Bohužel v servisu mi nebyli schopni služby aktivovat a na call centru ŠA jsem byl informován, že tam původní majitel neměl vzdálený přístup, takže bohužel nemám šanci to tam dostat. Do obchodu v aplikaci se vůbec nedostanu - prý ať vložím podporované vozidlo :( .

Nicméně účet mám, ověřenou identitu v servisu také.  Jediné co zdá se že funguje je "zdravotní karta" v mobilu a počet ujetých kilometrů.

 

Opravdu se vzdálený přístup nedá dodatečně aktivovat a prostě dokoupit licenci či nějaký modul?

Pokud dá - co pro to musím udělat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@vkckoOhledně toho vzdálenýho přístupu je to zatím záhada. Já jsem objednával nový, v konfigurátoru položka "Vzdálený přístup" není, jen nějaká služba Connect, ale jen po přidání Amundsenu, přitom Swing i Bolero vzdálený přístup umí. Bral jsem to jako ty, jde o licence, prostě aktivuju, koupím po převzetí. Jenže teď nikdo neví  co s tím. Prej už to teď nejde a měl jsem si to objednat a na otázku, kde jsem to měl objednat už odpověď není :) Služby v inotaimnetu normálně jsou, jen prostě chybí ty licence. Mají v tom pěknej bordel a třeba na SLovensku to normálně jde, takže tam bude problém jen s legislativou. Několikrát tu už padlo, že prý na tom škodovka dělá a v brzké době by to mělo jít dodatečně aktivovat pro všechny.

 

IMG_1335.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...