Přejít na obsah

Koupě Scaly - jakou výbavu, motorizaci, atd...


Pavel Hádek

Doporučené příspěvky

papírově auto protáhnout nemusím, neb ho chce švagr stejně nechat sešrotovat, takže bych ho dal protiúčtem v podstatě zadarmo jen pro tu slevu 30.000,-Kč. S tím leasingem to vím taky, počítám ho doplatit třeba za měsíc. Akontaci dávám maximální možnou 70 pct

Editováno: , autor: Skodascalacng
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skofin jde zrusit jak pisou ostatni, nevyhoda je ze podepisujes milion papiru, predem dane POV + HAV pojisteni bez moznosti vyberu, musis dodat potvrzeni prijmu, vezmou si technicak na dobu uveru atd... takhle nic neprekonatelneho, jen trosku toho papirovani navic :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 minutami, vormen napsal:

o tom jsem taky uvažoval, ale mám obavy, aby tu slevu nechtěli pak nějak zpátky a jestli by tam byl ten trade in. něktěří známí to takhle udělali, doplatili zbytek po 3 splátkách a vše vpoho.

Staci si precist smlouvu. 

Pred 3 lety bez problemu. 

Pouze pocitej s nejakou administrativou a neco projedes na pojisteni co ti k tomu prilepi. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

díky všem za informace. takže bych musel mít pojištění od škofinu? teď mám spočítáno na cca 8700 a takhle by to mohlo být třeba i 12000 a zrušit se to dá tuším až 2-3 měsíce před koncem ročního splatného období. to dokládání příjmu bych asi nemusel, měl jsem od nich už 3 auta a dokládal jsem jen u prvního a navíc bych dal max. akontaci. to papírování by mně taky nevadilo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Úvěr můžeš kdykoliv doplatit, klidně i po týdnu, ale kalkulován ti bude jeden měsíc a to včetně úroků a pojištění (počítám tak 1 100,-)+ 0,5% - 1% poplatek z nesplacené částky.Papirovani žádný, vše řešíš on-line.Podle mě usetris z těch 20 tis. tak 18 tis.(při započítání poplatku, úroku a rozdílů v ceně pojištění).

V techničáku budeš od začátku psaný ty, takže žádný běhání po úřadech,když to doplatis.

Tady je odkaz na můj Ambition ve stejný specifikaci. Když budeš chtít udělat video nebo se na auto přijet mrknout tak mi dej vědět

https://forum.skodahome.cz/topic/149040-scala-10-tsi70kw-ambition-%C5%A1ed%C3%A1-steel/

 

 

Editováno: , autor: Tomíno S.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak píšeš, že máš pojištění nyní spočítáno na 8700,.Kč při ceně 347000 za auto je dost. Já si nechával spočítat POV +HAV na ten původní model ( než jsem to nakonec objednal s CNG Style + pakety ) kdy mě to počítal z celkové ceny za auto, která měla být i s bonusy za 311000,-Kč a mám cenovou nabídku POV +HAV - celkem 4.516,-Kč ALL risk včetně základní asistence a navíc s GAP na 5 let ( je pojištěn rozdíl mezi kupní a tržní cenou do 5 let stáří vozu, takže když mě někdo ukradne auto po 4 letech, tak dostanu zpět celou kupní cenu vozidla 311000,-Kč ) , spoluúčast je 5000 nebo 5 pct, ale když si necháš dát, že opravy jsou u smluvních partnerů, tak se zdarma spoluúčast snižuje na 1000,-Kč. Skla se při tak malé spoluúčasti nemusí pojišťovat, a škoda by se plnila z pojistky HAV .  Samozřejmě, že když budu kupovat auto ne za 311000 ale nakonec za 423000,- tak bude pojištění o něco dražší. Otec taky Fabii pojištěnou u Allianz POV+ HAV+ všechna skla bez spoluúčasti + 1000 spoluúčast a platí 4600,-Kč celkem, kdy nyní platí asi o 200,- víc, protože měl jednu škodní událost, kdy mu borec do protisměru uvalil zrcátko a trochu šmárl dveře a ujel. Paní přes jeden srovnávač mě volala a taky mě to spočítala POV + HAV na tu samou konfiguraci a říkala cena roční 9000,-Kč- říkám to je moc . Řekla moment ještě se to přepočítává a řekla 7500,-Kč ročně, říkám paní nad 5000,- Kč pokládám telefon, ona na to, že se to pořád přepočítáva a nakonec skončila s tou samou cenou na 4700,-Kč : tož tak asi

Editováno: , autor: Skodascalacng
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

z obchodních podmínek škofinu :

7.13. V případě předčasného ukončení smlouvy na základěpředčasného splacení úvěru v souladu s ustanovením odst. 6.7. má klient právo na poměrné snížení celkových nákladů. Společnost má právo na náhradu nutných a objektivně odůvodněných nákladůvzniklých v přímé souvislosti s předčasným splacením, přičemž výše náhrady nákladů nesmí přesáhnout 1% z předčasně splacené části celkové výše úvěru, přesahuje-li doba mezi předčasným splacením a sjednaným koncem úvěru jeden rok. Není-li tato doba delší než jeden rok, činí výše náhrady nákladů maximálně 0.5% z předčasně splacené celkové výše úvěru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...