Přejít na obsah

Škoda Connect


Doporučené příspěvky

@j.jurasek no ja mam skoda connect taky, s Infotainment Online na 1 rok. Ale to neni ono, tam jsou jen online informace o doprave, moznost najit si cestu a pak si ji poslat do navigace a jine (pro me) zbytecnosti. Pak vedle toho bylo Care Connect, to je tusim na 3 roky, ktere zahrnuje prave ten vzdaleny pristup, taky zpravidla to znamena ze mas ten panel u vnitrniho zrcatka na strope kde je cervene tlacitko na zavolani pomoci a dalsi na asistencni sluzby atd, to SOS tlacitko je tusim nejak na 12 let. Zajimave je ze je to povinne pro nova auta ale Karoq se bere tak ze byl predstaven drive takze ne vsechna auta to maji, muj SyylePlus MR2020 to tlacitko nema. No a kdyz nemas panel s tlacitky u zrcatka tak mas vlastne smulu, protoze tim padem tam neni datove spojeni, pokud chces vyuzit ten Infotainment Online tak si musis poskytnout pripojeni sam - bud pres wifi hotspot z mobilu nebo LTE carstick. Kazdopadne predpokladam ze v takovem pripade uz se ke CareConnect(ten nazev uz pro MR2021 nevidim, ted je v ceniku proste Vzdaleny pristup) nedostanes. Opravte me jestli se mylim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Patrik1971 Ověření identity je potřeba pouze k dálkovému otevírání/zamykání auta pomocí apky, což myslím umožňují vozy od MR2019 nebo 20, přesně už nevím. Pokud má auto Care Connect a e-Call (tlačítko SOS) tak nepotřebuješ externí připojení k netu, aby vzdálený přístup fungoval. Net (externí) je potřeba ke službě Infotainment Online.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Od doby co jsem si prodloužil Infotainment online na další rok tak se mi při každém nastartování auta objevuje hláška "Vítejte ve škoda Connect. Registrovaný hlavní uživatel: Jiří." a mám dvě možnosti, buď kliknout na "Změnit hlavního uživatele" nebo "OK". Nic jsem neměnil a i když pokaždé kliknu na "OK" tak při dalším nastartování musím klikání na "OK" opakovat. Nevíte prosím někdo jak se toho zbavit? Před tím mi to tuto hlášku neukazovalo.

Editováno: , autor: BoBo88
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Chci  se zeptat ,

když se přihlásím přes  Škoda connect portál, nemám tam import vlastních cílů( poi) dříve jsem si ho  mohl sám vytvořit, vybrat vlastní ikonu  ,např. radary, rozhledny atd. a teď to tam už delší  dobu nemám, pouze přidat rss informační kanály ,nebo body trasy.

Infotainment Online mám aktivovaný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
V 12. 12. 2020 na 21:28, cilda1 napsal:

@LukášCBR díky za info, ani už nemám chuť někam volat a vysvětlovat že za to platím

(1299,-Infotainment online + 999,- Care connect ) a ono to tam jaksi není ,nefunguje!!!!

Smutné, že si Škodovka za tohle dovolí inkasovat. Měli by uživatelům platit za testování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Ahoj, mám dotaz ohledně connect, můj karoq má Bolero, takže škoda connect nemám ani navigaci tím pádem není ani možné využít cartstick. Chci vyměnit infotainment displej columbus+jednotka, navigace slot na Sim. Kodovani

Otázka zní bude možné využít služeb škoda connect nebo to nebude možné. Nebo jaké funkce budou možné online. Dík za info 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 1 rok později...
  • o 2 měsíce později...

nevíte prosím někdo jak se zbavit téhle hlášky? Jakmile dám převzít, tak mi to rozhází celé moje nastavení v autě... Už se to občas objevilo v minulosti a vždy to pak přestalo, ale teď se mi to objevuje při každém nastartování...:( Nebo proč se to vůbec objevu, kdo mi chce vnutit jaké nastavení. Díky

IMG_9313.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ten infotejment online je jen pro zlost, samé ortavné hlášky po každém zapnutí zapalování typu "Vaše aktuální nastavení datového přenosu je: ....." Hláška celou jízdu nezmizne a jediná možnost jak se jí zbavit, je kliknout OK nebo nechávat zapnutý displej. Myslel jsem, že se toho zbavím registrací škoda-connect, ale je to z louže do bláta. Nejen že téhle hlášky jsem se nezbvavil, ale přibyly další, jedna z nich je ta co máš na obrázku , po převzetí to přenastaví všechno možné a můžeš znovu procházet nastavení a vše si poupravovat znova. Jenže ouha ikdyž jsem to jednou udělal, za nedlouho se to objevilo znova. Další opruz je výzva k zadání S-PINU, zadáš ho, zaškrtneš aby si ho pamatoval, chvíli to opravdu v paměti udrží, ale objevilo se to tam znova. Další hovadina je problikávání hlášky "Vítejte ..." . Takže nazdar bazar, vše jsem zrušil a musim se naučit žít s tou první debilní hláškou, že mám nastavený nějaký režim přenosu (mimochodem , ať nastavíš režim soukromí na cokoli, tak se to tam objevuje pokaždé.  A to jsem se ještě nezmínil o otravném pípání, když otevřeš dveře a je zapnutý zapalování nebo nastartováno, opravdu to musí být slyšet až na druhou stranu parkoviště ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neřekl bych, že to bude tento případ , auto mám 1 měsíc, tak předpokládám, že tam bude SW celkem nový, nevím jaká je aktuální nejnovější verze- může to sem někdo hodit, ale já tam mám SW 0324. Tohle nejsou chybové hlášky nebo restarty, ale hlášky typu "opruz", takže toto asi SW neopraví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...