Přejít na obsah

Auto headlight switch Cina


karlosx

Doporučené příspěvky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj řešilo se už tady.

Planuju původní  origo zapojeni.

Problém je cena čidla, spínač se dá sehnat z vrakace ale světelný senzor jedině přes As za plnou cenu. Asi to bude tím že se automatické svícení u nás prodává pouze k aut. klimosce.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Senzor se dá koupit například zde (aspoň podle čísla, jen jsme našel): https://www.ebay.com/itm/Genuine-Photosensor-For-Sun-Irradiation-SKODA-Fabia-6V0907451A/192483238330?hash=item2cd0e521ba:g:6xsAAOSwe1xaqpES

 

Jinak automatické spínání mají všechny Fabie Style (automatická klimatizace není podmínkou, naopak automatická klimatizace neznamená správný senzor). Po FL dostali automatické spínání světel i Fabie v nižších výbavách (myslím že i Active po FL ho má).

 

Ale Tunel Light umí oficiálně až senzor za zrcátkem, ale i tento v palubní desce mi spolehlivě spínal v tunelech.

 

 

K tomu senzoru z číny, to že máš RV2017 může taky znamenat, že máš MR2018 (cca od 27K týdne nabíhá do výroby nový modelový rok), tento senzor měl myslím @miklisek v Rapidu a nakonec to předělával na originál pokud si pamatuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedno cinske riesenie som mal, nefungovali mi potom predne ani zadne hmlovky. Cize to nafigu. Preto som riesil original

Senzor zvysny mam, vratane konektora a myslim ze uz som vybral i kable. Ale neviem ci to ma pri cene pkstovneho zmysel posielat, navyse bez kodovania to fungovat nebude

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jo, originalni reseni je nejlepsi jenze to musi byt clovek sikovny jako ty :) + nemam style ale trumf takze hadam ze by to bylo jeste mnohem slozitejsi. ta cina by mel byt plug and play, doslova. otazka funkcnosti je samozrejme ve hvezdach :) asii nezbyva nez to risknout

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mám obyčajný Ambition Plus, tiež to bolo bez senzorov. a už mám svetelný, dažďový, zadné parkovacie (takmer hotové), FLA (takmer)

na ten origo v palubnej doske sa ťahajú 3 káble, 2 idú od senzora k BCM a jeden od BCM k prepínaču svetiel. a funguje to spoľahlivo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

tak ja to nakonec objednal a zkusil. prekvapive to funguje dobre, aspon teda tech par tunelu dneska do prace a z prace zadny problem, zapina a vypina jak by mel. ovsem nebyla by to cina kdyby bylo vse 100% - at uz na auto nebo na rucni zapnuti potkavacich/dalkovych nesviti kontrolky pro ne v panelu pristroju. prekvapive pro mlhovky ano (a mlhovky (I vsechna ostatni svetla)  jinak funguji normalne, predni i zadni)

 

bud je to tim ze to neni 'oficialne' pro FIII (pisou tam Oct a Superb) a nebo proste Cina :)

Editováno: , autor: karlosx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...