Přejít na obsah

1.0 tsi chcipani/duseni pri rozjezdu


vatx32

Doporučené příspěvky

Já to chápu, asi bych to tomu dokázal i odpustit, ALE to by ty rozjezdy nesměly být tak složitý. Jako soustředit se do prudkého kopce na spojku... protože to nemá sílu, vůbec, takže se to bohužel rozjede rychlostí tak 1km/h (jak když tam má člověk podtočenou dvojku) a člověk se modlí aby to nezheblo a nebo to zahrabe a spálí spojku, to fakt ne.  Kdo zná třeba podzemky na pražském Andělu, zastavce tam na výjezdu z -1 do Strahovského tunelu a pak se rozjeďte, schválně.... samozřejmě tyto výjezdy jsou naprosto šíleně projektované, ale jako příklad toho, jak peprné chvilky v provozu s 1.0T zažijete, to poslouží dostatečně. Není to, že bych ten motor chtěl hanit, ale prostě si pamatuji 1.2 a ta byla zlatá, je tak těžký teď jezdit s tímhle...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak když čtu, že je problém rozjezd i samotného auta, tak potom chápu, že jsem doma nebyl schopný vyjet menší kopec s valníkem. Než motor zatáhnul, tak ztráta výkonu a chcíp.  Se samotným autem jsem ještě problém neměl, tankuji Vervu 100, možná to i pomáhá. 

Editováno: , autor: Ondraj73
doplnění
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Nevyřeší to ta modifikace spojky? Stěžoval jsem si na to při prohlídce ve 30000 km. Nechal jsem tam auto na 4 dny, protože se řešila i oprava auta po střetu se srnkou. Sice to bylo v září, takže už teploty nebyly nad 30, ale spojka se chová jinak. Výměnu, ale nepřiznali. Mám však podezření, že jí opravdu vyměnili. Dříve při rozjezdu na plný plyn auto cukalo, teď se protoci kola.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...