Přejít na obsah

kontrolka opotřebení brzdových destiček Š -Superb


unmarket

Doporučené příspěvky

Začala mi svítit kontrolka brzdových destiček. Tak jsem je vyměnil a kontrolka svítí dál. Prý někde může být vadný kablík, který jde někam k palubní desce, ale představa, že bych nějak demontoval palubní desku, jenom proto, abych zjistil, zda je kabel dobrý, mě děsí. Dá se to nějak zjistit jednodušeji?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lenze este pise ze mu to cuka motorom niekde inde vo vlakne. Pozrel by som zvezky v motorovom priestore, ale pokial viem kable hnily od rozliatej nemrznucej zmesy do ostrekovacou, len u fabie. A kde je nadobka na dolievanie a kabelovy zvezok u jeho auta nemam sajn. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kable u Fabie I hnili nie od ostrekovacov, ale preto, lebo hlavny kablovy zvazok bol v mieste, kde natiekla dazdova voda, ale uz sa nevysusila... ako opatrenie sa robilo to, ze sa ten zvazok odizoloval a "vyvesil"... toto je ale o Superbe a neviem o tom, ze by tam niekde nieco hnilo tak, ako u fabie...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...