Přejít na obsah

Combi Scout


Jan R.

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Ty plasty jsou lakované (vypadá to tak) jako kdysi na OII scout nebo jsou ze stejného materiálu jak na Kodiaqu? Na OII Scout, který jsem měl, to bylo neštěstí - plasty náchylné na škrábanečky, které nelze vyleštit vzhledem k lakovanému plastu, při oděrce od kamínku z toho leze bílá barva a nalepení páskou na blatnících nebylo taky bůhví jak dokonalé, musel jsem některé nechat přilepit a stejně to odstávalo a držel se za tím bordel. Na Kodiaqu, který teď mám je to podle mě lépe řešené. Jinak to napohled špatné není, možná ta zrcátka působí lacině

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Nemůžu si pomoct, za mě je to esteticky i prakticky naprosto nepoužitelné. Kdyby měly ty stříbrné plasty, které mají imitovat.. Ehm.. Plasty? ...aspoň nějaký smysluplný tvar, tak neřeknu. Ale vždyť to jen omezuje jakoukoli průjezdnost (nejen) terénem, je to naprosto zoufale hnusné a kov to nepřipomíná ani opilému..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma
  • o 11 měsíců později...

Mohl by mi někdo říci, jaké jsou hlavní rozdíly v tomto derivátu? Koukal jsem na stránky škoda-auto, ale kromě offroad režimu a pár plastům jsem nic zásadního neobjevil.

Skládám si nové služební auto, už nechci Passata a rozhodl jsem se pro Superba. Kombi je jasná volba, 4x4 taky. Ještě nejsem rozhodnutý, zda benzin/nafta. S uvažovanou výbavou mi vychází Style a Scout velmi podobně, proto mě zajímají ty rozdíly.

Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Jan R.Díky moc. Jdu si to nastudovat.

@_Denis_ Měl jsem služební B6, B7, B8 a teď mám ten FL B8. Superb mě vždy lákal, ale nakonec jsem si řekl to co ty. Lepší zpracování, uvnitř lepší pocit. A vzal jsem Passata. Jenže teď bych měl defakto už třetí B8 v řadě a chci změnu. Extra výběr u nás ve firmě nemám (jedeme jen VW group a Mercedes). SUV ani coupé mě nebere. Takže zbývá jen nějakej kombík nebo sedan/liftback.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...