Přejít na obsah

kontrolky po intenzivním brzdění


mirokulda

Doporučené příspěvky

Ahojte. Při rychlosti pouze cca 5km/h jsem dupl na brzdu (křižovatka, auto zprava), rozsvítila se kontrolka Airbag a kontrolka Kontrola stability (ESC). Při dalším nastartování mi to mezi budíky napsalo Závada: kontrola stability (ESC). Po dalším nastartování už vše ok, stejně jako po dalších cca 5 startech.

O pár dní později jsem musel opět trochu více šlápnout na brzdy (dojezd do kolony) a od té doby svítí Airbag, Žhavení, ESP a Elektronické servo. Víte někdo, co to může být? Díky za radu. Mirek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

VYŘEŠENO. Předchozí majitel měl v autě namontovanou elektronickou knihu jízd. Před prodejem auta ji někdo jen ustřihl od drátů a měl hotovo. Nyní, po cca 35000 km si zbylé drátky vzájemným třením odřely izolaci, vodiče se začaly dotýkat a řídící jednotka začala dostávat různé elektrické impulsy. Vyhodnocovala je jako chybové hlášky od různých komponent auta, přestože auto bylo fakticky v pořádku. Závada vyřešena odstřižením zbylých drátků a zaizolováním jejich konců.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...