Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Ahoj jsou pěkný

Co se týče ET 41-38 budou více ven koukat ? širší ?

Doplatek 24600 pro Scout , RS a LK

Edited by Dedek71
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Ahoj oni v konfigurátoru nemají  , musíš to změnit u dealera mají to asi od 08/2019 v příslušenství 

Doplatek byl 24600,-

Byl jsem to přeobjednat 24.07.2019 a v pohodě, kodi přišel nebo sjel z linky 11.9.2019

Edited by Dedek71
Posted

Pěkné to je, jenom bych chtěl vidět jak to auto s tím jede. Zkuste ze srandy přehodit místo těchto 20" nějaké lehké 17" nebo 18" a užší pneu. Dynamika bude úplně jinde. Kodiaq je totiž obrovská skříň a ani RS nejede nic moc.. 

Posted

Teď zimní 18" triglav , taky u skákaný na těch našich silnicí, ale v německu pohodě .

Pokud chceš závodit tak jiný typ auta třeba superb nebo oktu

Posted

Na "závodění" mám svého obyčejného Leona FR 1,8 tsi (240k). Za směšných 20-25tis kč se dostanu letos snad na cca 280- 300k. Je to jenom o velikosti turba a hmotnosti. U koncernu je to obzvlášť jednoduché - pasují mně bez úprav dvě větší verze turb. S největším se dá jít někde na 360k a víc.. To jsme ale trochu mimo téma. Nicméně i s takovým výkonem se dá pořád poznat velikost a hmotnost kol. Paradoxně se to daleko víc řeší u silnějších aut, kde by člověk řekl že je to jedno. Jenomže není. Já už mám tak šestou sadu kol a každá se chová trošku jinak. Pohybuju se jenom ve velikosti 18" a 19".  Už bych mohl vydat román na toto téma. :)

• 1 month later...
Posted

Kdo by nechtěl Ignite a je nešťastný z nabídky kol pro Kokodák, může pošilhávat po tomto - Aronia Aero 19 palců se objevily u jednoho z akčních modelů v Německu.

obrazek.thumb.png.f07294ef7be84a14fa4439dcdfb04fec.png

• 1 month later...
Posted

Zdravím, také jsem měl zájem o disky Ignite pro RS u 7mi místné verze. Pry to do sedmičky nejde.. v TP tato velikost tudíž umožněna není. Nikdo mi nedokázal vysvětlit proč to není možné. Znáte někdo důvod..?

• 2 weeks later...
Posted

Ahoj 

Přímo v letáku jsou pro RS , LK a SCOUNT.

Jestli si pamatuju ten leták posílala škoda okolo 24.6 nebo 24.7 loni dealerům .

Měli by tam jít v pohodě. Sám je mám  na LK a v konfigurátoru jdou dát.