Xanticek4400 Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Ahojte všichni, potřebuji se s vámi poradit. Může vadné uložení (silentblok)převodovky způsobovat hluky podobné jako Hlučíci ložisko? (podobné jako kovové valení) tento hluk pozoruji právě z levé strany od převodovky, hluk se projevuje v rychlosti cca 50km/h když za jízdy zařadím na N tak to hned přestane!! nad tuto rychlost si dsg preřadí na 5rychlostni stupeň a je klid. dsg řadí normálně bez problému. Oleje v dsg dělám každých 30tis originál. Sundal jsem kryt motoru a s motorem jsem začal hýbat směrem dopředu a dozadu a v silentbloku převodovky je celkem značná vůle a hodně vrže, uložení na straně rozvodu je pevné bez vůle. Ložiska kol to nebudou měnil jsem všechny 4 a jsou tam cca 6tis km. Ale mám oskakané zadní pneu. Mám najeto originál 200tkm jsem 1 majitel. Díky všem co se zapojí do řešení problému. Quote
p2p Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Ft Ahojte všichni, potřebuji se s vámi poradit. Může vadné uložení (silentblok)převodovky způsobovat hluky podobné jako Hlučíci ložisko? (podobné jako kovové valení) tento hluk pozoruji právě z levé strany od převodovky, hluk se projevuje v rychlosti cca 50km/h když za jízdy zařadím na N tak to hned přestane!! nad tuto rychlost si dsg preřadí na 5rychlostni stupeň a je klid. dsg řadí normálně bez problému. Oleje v dsg dělám každých 30tis originál. Sundal jsem kryt motoru a s motorem jsem začal hýbat směrem dopředu a dozadu a v silentbloku převodovky je celkem značná vůle a hodně vrže, uložení na straně rozvodu je pevné bez vůle. Ložiska kol to nebudou měnil jsem všechny 4 a jsou tam cca 6tis km. Ale mám oskakané zadní pneu. Mám najeto originál 200tkm jsem 1 majitel. Díky všem co se zapojí do řešení problému. Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Quote
Xanticek4400 Posted July 19, 2019 Author Posted July 19, 2019 Tak problém vyřešen. Viníkem je uložení převodovky teď už je v autě krásně ticho. když už jsem měl zavěšený motor udělal jsem kontrolu zavěšení ze strany rozvodu a ten už má taky dost takže půjde taky nový. Příkladám vám video zavěšení převodovky po originálních 205tkm jsou tam velké vůle a neskutečné vrzání (pusťte si zvuk). 6260B3CF-7FD1-4410-83E0-5E289603DFB1.MOV Quote
Xanticek4400 Posted August 1, 2019 Author Posted August 1, 2019 Takže zvuky zpět držákem to není. O víkendu budu vyndavat dsgčko a jde na opravu. Quote
Ondra16V Posted March 30, 2024 Posted March 30, 2024 3 roky tady na fóru nebyl, tak nevím, zda ti odpoví. Quote
Recommended Posts