Přejít na obsah

Infotainment Bolero 8" - zamrzani displeje, vypina radio, nereagujee


Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Ahojte, som tu novy. Minuly tyzden som doviezol z ceska scalu predvadzacku a cestou sa mi stala presne tato vec. zamrzol mi display a neslo vypnut radio. v servise cestou mi vraveli o novom softe, ale kedze bol plny a ja som meral este dalsich 400km mi odpojili len baterku.

Vedeli by ste mi prosim poslat verziu softu? Teda cislo, ak sa da cez info zistit? Lebo pred vyzdvihnutim vozidla ho pripravili a vraj vsetko by malo byt aktualizovane.

Servis chcem nastivit az ked budem mat slovenske spz, no rad by som vedel na com som zatial. Ci uz zamrza aj novy soft, ci fakt neprehrali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte tak presne aj mne dnes zamrzlo vsetko. Ani hudba ani radio skusal som vypnut motor nastartovat a nic. Bol som v servise tak mi vravel ze na 15 sekund podrzat ovladat zapntia vypnutia a naskocilo samo a bolo ok. Na displeji isla klima info o aute ale inac nic. Predajca mi vrvael, ze ak sa to este raz stane mam si to ofotit alebo nahrat nechapem preco a im poslat.

Tiez spomynal najjednoduchsie riesenie odpojit od baterky ale naskocilo aj po dlhom stalceni ovladaca

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 minutami, Michal Tvrdík napsal:

@slovacik Dle fotek už by měla být novější verze FW. Zkoušel někdo aktualizaci FW svépomocí z USB klíče přes to tlačítko "Aktualizace softwaru"? Když je auto online, tak si to snad může stáhnout samo a nemusím do servisu :)
 

Myslis stiahnut na kluc,ci pripojit cez usb internet aby auto malo pristup na net a priamo cez panel?

Inak toto ma prekvapilo, ta aktualizacia. Lebo ja ked so naposledy pozeral verziu softwaru, takuto ikonku som tam nemal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doplnim. Momentalne mam auto odstavene v garazi mimo bydliska. Nie je prihlasene u nas a preto nemozem zatial na neho dat Kasko a GAP. Takze stoji a caka. Zajtra sa k nemu pravdepodobne dostanem a potom nahodim vsetko to co som tu spominal. Aplikacie, co som si nachystal i ten skoda connect a nafotim aj verziu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na stranke skodovky je sluzba skoda connect, mas to i v manuali na stranke 54 pre radio swing :) viem lebo som to pozeral po tom, co si sem dal foto. ja si ale myslim, ze tebe registraciu mozno spravil predajca, lebo ti tam svieti aktualizovat. takze nejake pripojenie budes musiet mat, ak to vie, ze uz je aktualizacia. ja mam obavy z toho, ze moja bude aktualizovana a napriek tomu to zamrzlo, kedze podla VIN nemam zaidnu aktualizaciu. uvidim, ked nahodim ten skoda connect PIN co treba pridat do auta. ak nic nenajde, zoberiem ju kazdopadne do servisu nech to napichnu oni. aj tak chcem otestovat jeden z dvoch vytipovanych servisov, ze aky budu mat pristup k autu zakupenemu v zahranici. a podla toho potom uprednostnim, kam ho budem nosit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...