Přejít na obsah

Infotainment Bolero 8" - zamrzani displeje, vypina radio, nereagujee


Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, slovacik napsal:

Tak podla VIN mi nenaslo ziadnu aktualizaciu tak ostava mi predpokladať , že to ma aktualne 

Ak je aktualne, nechapem th ponuku aktualizovat. Mne to neukazovalo, ked som to vtedy pozeral. Net mi tiez pise, ze nie je novy soft. No som zvedavy aka  bude realita.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To, že se auto chlubí konektivitou ještě nemusí tolik znamenat. Infotainment online je výbava na přání, takže musí být i v konfiguraci pro objednávku vozu jako samostatná položka, byť je za 0,- Kč (na první tři roky) Alespoň já jsem to tak měl u infotainmentu Amundsen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, slovacik napsal:

Ako je mozne , ze poniektory mamerozdielne udaje na displeji?

Kde sa da najst co je spravne a posledne? Je v tom nejaky bordel :)

Prisim ta, sprav fotku hardwaru a softwaru. Posun okno hore a vyfot aky mas. Lebo ty mas carplay a android konciaci 50kou. To mam i ja. Ikoala ma 56. Ty si bral skladovku, kedy bola vyrobena? Moja prisla na predajnu v maji. Myslim, ze soft od vtedy neaktualizovali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem ako dlho to trvalo, auto som nechal rano a po praci ho cestou spat vybral. odhadujem, ze hodinu, podla rezervacie casu.

aktualizovat doma sa toto neda. ako uviedol rafek, jedine ak ti to niekto da na usbcku, kedze sa soft stiahnut neda.

ta aktualizacia na webe je akurat tak na mapove podklady pre amundsen

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak potom ta stranka je zbytocna, kedze aktualizovat si cez to nase infortaomenti nevieme. Podla vin to ziadne aktualizacie neponuka. Mohli radsej priamo dat zoznam softwarov a vzdy doplnit o najnovsi na stiahnutie. Nieco ako ma samsung na svojej stranke. Niektore veci su neni tedy simply clever. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

U mě to taky nelze přes bluetooth. Pořídil jsem i  USB-C flash disk , tam lze v čase písničky přeskakovat  , nicméně chová se divně,  když nastartuji ( hraje písnička která hrála před vypnutím) ale po cca 15 vteřinách se usb-c disk odpojí ,ať je zapojení přes usb-c nebo  redukci a klasické USB-A .

Musím zkusit ještě vyzkoušet  starší usb disky co mám doma , vesměs stejně ale poslouchám přes bluetooth .

 

EDIT: asi jsem slepý nebo jsem měl halucinaci , ale reagoaval jsem na příspěvek před mým , který zmizel , takže to vypadá jako mimo mísu :) ...

Editováno: , autor: PeWe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To s tymi pesnickami som registroval i ja. Len s tou obmenou, ze ked nastartujem hra posledna. Ak nekafrem ide album po poradi. Ale ak chcem ist do albumu, ze kliknem na to alebo krok spat, tak ma to automaticky hodi na cely adresar albumov a nie do zoznamu pesniciek. V astre pekne zostane ten isty album a vidim pekne zoznam pesniciek aj ked dam krok spat. Tu vsetko od znova. Ten infortaiment ma dost vela slabin podla mna. Riesil som to nateraz tak, ze som synove oblubene pesnicky dal pod 1ku album a spravil poradie, ze ked aj zacne hrat prvy album po starte, co sa tiez stava sporadicky, zacnu presne tie, aby som nemusel stale preklikavat. Ale cakam ze o 2tyzdne bude chciet zas ine a zase sa s tym hrat.

Nema skoda, daky kontakt, link, kde sa daju dat navrhy na zlepsenie? Lebo uz i to ma napadlo, ze by som im par veci k tomu infortaimentu napisal. Tiez mi vadi, ze ked si nastavim zhasnutie displaya po 10s, nech v noci nesvieti, tak po dalsom starte to musim naklikavat zase. Celkovo aj ten display by mohol byt este vyssie a viac natoceny k vodicovi. Dost to odvazda pozornost taketo nastavovania a napriklad tie co su uplne vlavo car a neviem este co tam je za tlacidla su dost daleko a ja sa osobne musim naciahnut za nimi.

Editováno: , autor: csabac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...