Přejít na obsah

Infotainment Bolero 8" - zamrzani displeje, vypina radio, nereagujee


Doporučené příspěvky

@csabac Já už se několik týdnů snažím komunikovat ohledně infotainmentu Amundsen, především co se týká navigace. Používám adresu support@skoda-info.cz. Ale je to mailování jako ping-pong. Ať už jsem našel chybné uzavírky nebo posílal náměty na drobná vylepšení, vždy nějak vysvětlili (nějaký pan Vladimír Černohorský), že oni mají vše v podstatě v pořádku. Ostatně kousek je možné si přečíst ve vlákně  Infotainment Amundsen. Další komunikaci už se mi tam ani moc nechce dávat. V podstatě jsem ničeho nedosáhl (přesto že mi bylo sděleno, že si zpětné vazby od uživatelů velmi váží). Prostě oni to nějak navrhli a naprogramovali a tak je to správně. Zákazník (a jeho praktické používání přístroje) je ani moc nezajímá. Alespoň mě to tak připadá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok, vdak za mail. Pozbieram svoje podnety na ten infortaiment a poslem mu to. Vyskusam ako navrh do aktualizacie. Mne by zatial stacilo tie adresare nech stale zostane v tom, lebo fakt nemam chut robit playlisty kazde 2tyzdne pre drobca, ako sa mu budu menit oblubene piesne. A ten display nech drzi aj po starte, ze je vypnuty ak je tak nastaveny.

 

Ale toto ja nechapem ten pristup. Viem, ze maju dobre predaje, ale toho casu som sa pytal na toto aj v opli. Isto by im prislo kopec blbosti, ale i kopec dobrych napadov, podnetov ako vies napriklad to auto nasmerovat pri facelifte, ci aktualizacii veci. A teraz nemyslim typu, zmen taky konstrukcny prvok ci taky, ale veci co stoja programatora 10min prace ktoru ma bez tak zaplatenu a auto dostane pridavnu hodnotu, resp. bude viac prisposobene vodicovi jeho uzivanie. Mna osobne ako vyrobcu by toto zaujimalo a tiez povinne by som vyvojarom dal k dispozicci konkurencne auta, ze proste nech maju najazdene km a vedia co je plus a co minus ich vyrobku oproti inym.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chlapi, ako ste na tom od aktualizacie softu?

mne sa stalo pri prehravani medii, ze doslo k restartu celeho systemu. tento vikend asi 3x. plus tie media, vzdy zacne adresar od zaciatku, hodi ma na prve a hlavne, dost casto je po starte hlaska, ked do toho hned tukam, ze medium nie je k dispozicii.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U mě zatím celkem OK. Jednou teda restart při párování telefonu a často mi nejde hned stáhnout lišta s rychlým nastavením, ale musím nejdříve přepnout obrazovku a pak už to jde. Jsou to malé věci, ale sám se živým jako programátor a za tohle bych se teda styděl. Vydat něco tak neodladěného. Neřeknu, kdyby to běhalo na stovkách různých HW specifikací, ale tohle fakt není ten případ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
V 17. 9. 2019 na 18:20, slovacik napsal:

Tak ja mam tento

IMG_20190917_171912.jpg

No, evidentne je novejsi software, nez mam ja ve Scale (viz obrazek). Narazim na problem s bluetooth handsfree, kdy proste neslysim hovor...telefon se sparuje pres bluetooth i carplay, vse funguje, krome toho, kdyz vytocim cislo...to se vytaci, hovor se spoji, ale zadny zvuk. Aktualizaci mi to nenabizi zadnou, ale jak se divam na zariovy post, tak uz podle te fotky mam starsi verzi bluetooth SW...any idea? Diky!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_f14.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, slovacik napsal:

Ja som uz bol v servise bola zvolavacia akcia na aktualizaciu softveru. 


To je super, tak na te moji Scale evidentne nic delano nebylo a kdyz se podivam podle VIN na webu Skodovky, tak mi to pise, ze se toho auta zadna takova akce netyka... jaka je tedy aktualni verze software v Boleru prosim? Diky

Editováno: , autor: dac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Taky by me zajimala verze, prosim. Nejsem si jisty, jak to funguje s updatem infotainmentu, ale nejsou treba ruzne baliky podle vybavy auta? Aby treba po instalaci updatu neprestaly fungovat nektere asistenty atp. Mozna je to uplna blbost a je proste jeden release pro vsechny Bolera. Diky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak me se momentalne deje to, ze zamrzne obrazovka ve chvili, kdy se prepina mezi parkovaci kamerou a radiem. Na obrazovce zustane viset obrazek auta se senzorama (v leve casti obrazovky), ale vypla kamera, takze cerno. Radio hraje, ale nejde prepnout. Funguje vypnout a zapnout infotainment klasicky tlacitkem, nicmen, obcas se taky stava to, ze radio prestane uplne hrat a pomuze jenom 10s podrzet vypinani a restart inforainmentu. Kdybych tusil, ze SW v tom aute je tak zabugovany, tak bych si to asi rozmyslel. Nebo se to deje jenom lidem, co tu pisi? Coz by znamenalo, ze jsme narazili na vadne kusy....

 

Je nekdo schopny rict, co mi update na 0463 vyresi nebo naopak zabuguje jeste vic? 

 

Delal nekdo update SW sam mimo servis? Jsou nejake navody na YT, ale radsi bych zkonzultoval s nekym, kdo to realne delal sam.

 

Diky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...