Přejít na obsah

Vibrace při brzdění ve vyšší rychlosti


funscreen

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

 

vsiml jsem si, ze když jedu od cca 100-110 km/hod a více - začíná mi vibrovat volant. Když slapnu na brzdu (dneska ve 175km/hod) tak si mi celá přední náprava rozvibruje a dost mi vibruje cely volant.

je to fakt nepříjemná situace. 

Pri nižších rychlostech a ve městě je vše OK. Občas mám pocit, jako by auto také malinko tahlo na levou stranu.. Ale ne tak, ze bych se s tím pral, ale spíš musím korigovat směr jízdy.. 

Na autě jsou nové letní pneu Goodride v rozměru 215/55 R17, kola jsou řádně převezena a dokonce jsem v pátek absolvoval 3D geometrii na přístroji Hunter HaweyEye.. 

Dela to furt.. 

Pneu nejsou extra značka, to je pravda, ale nemyslim si, ze by neklid vozu měly na svědomí. Co by to mohlo dělat? Mate, prosím, někdo nápad, nebo zkušenost?

 

Diky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zacni tim nejlevnejsim, nech znovu a jinde prevazit kola, pripadne aspon prehodit predni a zadni nebo zkusit jina, napr. zimni. Nektere noname disky a gumy jsou presne temer nevyvazitelne a VW pozaduje nevyvazek max 9 g. Pokud to vibruje i bez brzdeni, na kotouce to prilis neukazuje. Kdyz to nebude ono, hledat dal, jak psal Wittmann. Vibruje to stejne pod plynem a na neutral?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...