Přejít na obsah

Centrální zamykání - nezamyká a neodemyká


jvvlcek

Doporučené příspěvky

  • o 9 měsíců později...

Koukám že ti nikdo nereagnul :-( .. 
Já ti taky bohužel neporadím. ale aspoň využiju tohoto vlákýnka pro svůj dotaz k centrálu ..
Asi tři týdny mě cvaká zámek ve dveřích řidiče - tak že při otevření (jedno zda zvenčí nebo zevnitř) se ozve krátká asi 1-1,5 vteřinová série cvakání když otevírám dveře. Dělají to jenom levé přední. Kdysi něco podobného jsem měl u jedničkový fábie (tam to vzpomínám buď nějak odeznělo nebo to mimoděk pořešil mechanik .. už si nevzpomenu) .. A též to má ségra delší čas u Yarise. Ale ta to vůbec neřeší ikdyž to cvakání zámku má daleko hlučnější a asi 2krát tak delší :-( .. 
Takže servis, anebo by to šlo nějak domorobo? To kdyby tam něco bylo zvenčí dostupné a lehce odchýlené z normálu.  
Díky předem za názory ;-) .. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.. tak jsem se stavil v autorizáku (kde mmch. auto kupováno jako jednoročka) a ihned po pozdravu rovnou technik hlásil že berou opravy až na červen. A já že když auto ještě asi 10dní v záruce a jestli by to nešlo logicky uplatnit jako ještě záruční opravu tak že už mám smůlu - že až v červnu a za svý!
Na dotaz zda to opravdu nejde nyní jen nahlásit a převzít do pořadníku s tím že závada na zámku ještě v záruční a zákazník souhlasí s odkladem termínu opravy dle možností servisu - tak že bohužel. Že když by se to nyní přijímacím technikem čeklo tak už by se to muselo v servisu nechat a postupovat dle manuálu (asi postup oprav záruk či co) a to oni teď nestíhají neb po uzavření salónů mají teď plno. 
To že servisy běžely v podstatě non-stop jsem radši ani nenadhodil :-) ..
Takže ať jdu zkusit štěstí jinam - pokud to chci ještě na záruku .. a rozloučili jsme se. 
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.. jako už jsem zkoušel hledat nějakej obecnej postup - to když se komukoliv zjeví závada těsně před uplynutím záruky. Zda je na to nějaký mustr.
Každopádně se potvrdilo, že člověka s podobným problémem na autě úplně rádi nevidí. Papírování navíc a efekt pro servis nula .. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.. no, tak obvolány celk. čtyři (!) autorizáky a nikde mi to nevezmou v termínu tak aby to ještě bylo bráno jako záruční oprava :-( .. vesměs odpovědi že mám prostě smůlu. 
Tak to mám za to že jsem to chvíli nechal bejt, nepokládal za nějak důležitý a současně zapomněl že se vlastně blíží konec záruky :-( .. takže to mám za to .. 
A tak jestli by se někdo našel kdo aspoň víc co ta porucha přesně obnáší - a zda to třeba v klidu někdo na dílničce opraví během svačiny - tak budu rád. A na tuhle šaškárnu s doprošováním se po telefonu rád zapomenu :-) ..  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...