Přejít na obsah

Potkaný motor - BKD


Ingi

Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

prosím o radu, co s motorem - podle všeho přeskočil řemen a motor se potkal, stalo se to na volnoběh, auto stálo, od motoru se ozvalo lehké kovové bouchnutí, chcípl a je KO, řemen volný... zkoušel jsem ho ještě startovat, což byla asi chyba... Někde jsem četl, že se 16v nemusí nutně potkat a že může být uvnitř OK - je na tom něco pravdy? Auto mi teď stojí u mechanika a nerad bych na motoru dělal něco, co není potřeba (v servise automaticky zmiňovali výměnu motoru / hlavy atd.)...

 

Samozřejmě chápu, mže se musí rozebrat a teprve pak budu vědět víc, není tu ale mezi námi někdo, kdo se na podobné případy specializuje a dokázal by dát auto dohromady? Nejlépe v okolí Ostravy / Karviné? Nemám ani představu, kolik by oprava mohla stát, máte někdo prosím zkušenost?

 

Moc díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, třeba pokud má někdo zkušenost s tím, jak moc se motor může poškodit na volnoběh a zda je šance, že uvnitř zůstal OK - třeba někdo ze zkušenosti ví. Pak taky, kolik by mohla celá sranda s opravou stát (třeba v nejhorším případě, ať mám představu). No a pokud zde na fóru je někdo kdo má s někým velmi dobrou zkušenost v okolí Ostravy, komu bych případně mohl auto dát na opravu - budu rád za tip.

 

Snad jsem to nenapsal až tak blbě - věštění z koule nechci a ani nechci, aby tu někdo odhadoval, co s autem je... prostě s tím jen nemám vůbec zkušenost a budu rád za každou radu, co si ohlídat nebo na co si dát bacha, ať se nenechám nějak odrbat, bohužel nemám servis nebo mechanika, kterému bych 100% důvěřoval...

 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele,jedinný kdo dobře dělá hlavy je v OV Študent,toho zná snad každý.Vozí mu tam hlavy a jiné z celého okolí a jak jsem psal,hlava dolů.

Nemá cenu laborovat a jen bvlázen by Ti tam nahodil rozvoďák a na zkoušku.

Cenu Ti taky nikdo nevyvěští,aniž by viděl,co se stalo.Může být +-10.000,ale taky 30.000,taky záleží,co budeš chtít udělat.Když bude hlava dole,nechal bych ji u Študenta udělat,to je +- 5-6000,-Kč,dále různé těsnění atd+ práce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...