l79 Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 Ahoj řešil jste už někdo výměnu kabinového filtru mimo servis? Objednal jsem si filtr a myslel jsem si, že to bude fungovat jak u SIII nebo OIII, ale mechanismus vyklopení schránky je trochu jiný a zatím nevím jak se za ni dostat, trochu se bojím abych něco neponičil...na netu jsem našel jen jedno video čínské verze Kodiaq, kde je schránka vlevo a není to tam moc vidět. Díky za rady Quote
l79 Posted July 23, 2019 Author Posted July 23, 2019 tak si odpovím sám ?, je potřeba uvolnit panty na boku (to jsem si myslel), jen to drží docela dost, budu muset holt víc zabrat a nebát se ?. Jinak objednával jsem pylový filtr s akt.uhlím pro alergiky od Mann Filtru za 410 kč. 1 Quote
Bury Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Ahoj, vidím, že je téma už trošku staré :), ale zeptám se, prosím, jak jsi uvolnil pant na boku ? je tam jen nacvaknutý a stačí víc zabrat ? Děkuju. Quote
l79 Posted January 30, 2022 Author Posted January 30, 2022 tohle by ti mohlo pomoct Skoda Kodiaq wymiana filtra kabinowego. - YouTube Quote
Recommended Posts