Mich Sch Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Chtěl bych se zeptat, jde zničit řídící jednotku tím že odpojíte plus + na baterii (mínus - necháte připojené) a po chvíli plus + zase připojíte ? Udělal jsem toto a vyhodilo mi to kontrolku airbagu ... diagnostika ukázala spoustu chyb na řídící jednotce- smazáno a zatím to nesvítí. Ale je to možné takhle zničit ? předem děkuji za odpovědi. Quote
McMatej Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 To by snad nemělo vadit. Ty jsi měl zapnutý klíček a při tom si to odpojil a zapojil? To by se jí mohlo nelíbit, ale regulérním zapnutím a vypnutím by se to mělo srovnat. Matně si vzpomínám, že se mně to jednou povedlo a auto jezdí do teď. Quote
Mich Sch Posted July 24, 2019 Author Posted July 24, 2019 před 40 minutami, McMatej napsal: To by snad nemělo vadit. Ty jsi měl zapnutý klíček a při tom si to odpojil a zapojil? To by se jí mohlo nelíbit, ale regulérním zapnutím a vypnutím by se to mělo srovnat. Matně si vzpomínám, že se mně to jednou povedlo a auto jezdí do teď. Ne ne, zapnuté zapalování nebylo. díky za reakci :) Quote
Wittmann Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 a když jsi to znova připojoval, tak to jiskřilo? Některé jednotky se takto na O2 odpravit dají. Pokud jsi ale normálně smazal chyby, takl by to mělo být ok. Jen nepíšeš o jaké chby se jednalo, resp. v jakých byly jednotkách. Quote
Mich Sch Posted July 24, 2019 Author Posted July 24, 2019 před 38 minutami, Wittmann napsal: a když jsi to znova připojoval, tak to jiskřilo? Některé jednotky se takto na O2 odpravit dají. Pokud jsi ale normálně smazal chyby, takl by to mělo být ok. Jen nepíšeš o jaké chby se jednalo, resp. v jakých byly jednotkách. Trochu to prsklo... chyby bohuzel nevim, diagnostiku a nasledne mazani jsem neprovadel ja. Ale i kdyby tedy byla pryc, kolik tak tipujete ze by stala vymena ? Quote
Pawouk Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora! Quote
LiveBomb Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 A podle čeho soudíš, že se něco stalo? Pokud vím, tak když se odpojí akumulátor tak po opětovném připojení jsou zalogovaný chyby snad na všem ? Stači ujet pár km a smazat. Pokud se nevrátí tak je to OK. Quote
Mich Sch Posted July 24, 2019 Author Posted July 24, 2019 před 4 minutami, Wittmann napsal: Podle mě svítí jen nezkalibrovaný volant. Svitily obe, volant zhasl, airbag zustal. Quote
Mich Sch Posted July 25, 2019 Author Posted July 25, 2019 před 12 hodinami, LiveBomb napsal: A podle čeho soudíš, že se něco stalo? Pokud vím, tak když se odpojí akumulátor tak po opětovném připojení jsou zalogovaný chyby snad na všem ? Stači ujet pár km a smazat. Pokud se nevrátí tak je to OK. Byl jsem za diagnostikou v nedalekem (trochu podvodnem) autoservisu na smazani a tam me tim zacali strasit, tak jsem se chtel zeptat vice lidi jak to tedy je :) Quote
Recommended Posts