Přejít na obsah

Cvakani podvozku u Rapida


Lukáš Siuda

Doporučené příspěvky

Dobrý den, chtěl jsem se poradit o radu u mého auta. Předem chci napsat že mi měnily stabilizátory, gumky na stabilizátorech, čepy, dorazy na tlumičech všechno na obou stranách, tlumiče jsou v pořádku.. Mám problém vtom že nikdo není schopný mi to opravit.. Vždy řeknou všechno je v pohodě to auto je jak nové... Ale vždy jak zatočím do levá nebo do práva tak mi to udělá takový cvaknuti je to slyšet u pravého kola a aj u levého kola.. Projížděl jsem se stim hodně servisu a vždy že nic neslyší... Minulý týden jsem byl ve škodovce.. Pan mi řekl že to slyší ale že neví co by to mohlo být... Podotýkám jedna se o škoda rapid 1.2 tsi 63kw rok výroby 2014.. Prosím jestli máte někdo zkušenost tak prosím napíšte. Byl jsem na STK na těch třiskačech a tam že ty gumky na stabilizátorech tak jsem to nechal vyměnit a dělá to pořád.. Možná že tu byl už stejný problém ale nějak jsem to nenašel.. 

Editováno: , autor: Lukáš Siuda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Ono to dělá jen při zatáčení do leve strany a pravé strany.. Vlezl jsem pod auto a přišel jsem na to že to je silentblok na rameni.. Tak jsem skusil ho promazat wdčkem a světe div se přestalo to.. Tak problém je vyřešeny.. A je klid.. Akorát to co píšete tak to opravdu nevím co to může být.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobře děkuji za radu. Já jsem právě že nic po ruce neměl tak jsem to udělal wdčkem aspoň jsem to zkusil a zjistil když nebyli schopni to zjistit servisech proto jsem to namazal wdčkem.. Ale děkuji jak bude zase to vrzání dělat tak to udělám stim co jste mi poradil. Ale opravdu mi to pomohlo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobře děkuji moc za radu. :) Ještě jsem se chtěl zeptat jestli máte někdo zkušenost stim že jak brzdim tak slyším prostě takové kopání a u levého kola takový divný zvuk při brzdění.. Dneska to začalo...Myslíte že to může dělat brzdové destičky? Ještě se neměnily.. Auto má najeto 114 430km a začalo to dneska.. Čepy a takové ty věci mám nové.. Ale 90% si myslím že to asi bude chtít výměnu destiček.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...