Přejít na obsah

Přídavná dálková světla


standa 2

Doporučené příspěvky

Prosím  o  radu    nejen  já  i  více  lidí   by si  dalo  přídavný  dálkový  světla  na  roomstra  ( fabii ll - roomster  - čočky 2007 )  z  důvodů  že  čočka  ORIGINÁL fabrika   nesvítí  tak  dobře  jako  světla  u  felicie  ( TA  SVÍTILA  SUPER  )  .Už  tam  mám  nový  paraboly  originál  Hella   a je to  stejný  rok  výroby 2007 s jednou žárovkou   jednovláknovou   H7  .  Ozvěte se  zde  kdo  má  stejný  zkušenosti  , nebo  podobné  se světli přídavnými   už  namontované  na  autě   . Samozřejmě  podle  vyhlášky   , ale  co se týče svítivosti  tak je to  jasný  světla nesmí překročit referenční číslo  max 100  po sečtených  na všech světel  dálkových  to je  20+20 = základ + 2x30=60 v přídavných   výška i šířka  je  asi  taky  jasná  , ale  nevíme  zdali  můžou  přesahovat  před  nárazník  přední  a to je ten  důvod  proč  jsem  píši  , nebot  je tam  málo  místa    na montáž.  Má s tím  někdo  zkušenosti  na  STK  atd. ? Nepište    mi  že  tam  není  jen  jedna  žárovka  ale dvě  v parabole  u roomstra  , dvě žárovky  jsou  už  v  nový  parabole  a ty svítí  velmi   dobře  ale  rok  asi 2009 a více    nebo  o  parabole  s H4  TO MĚ  NEZAJÍMÁ .  Děkuji    je  nás  zde  více  s tímto  problémem  , světla jsou  originál z výroby   , žádné  předělávání .  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

A teraz to prosím ťa prelož do spisovnej češtiny, alebo slovenčiny, lebo ja som si prečítal tvoj príspevok 2x, alebo nepochopil, že čo chceš. Vzhľadom na extrémne vysoký počet odpovedí na tvoju otázku asi nie som jediný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...