Přejít na obsah

Kessy klíč "bez vyklápěcí planžety"


LuckynPet

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

 

po mnoha letech opět návrat ke značce škoda. :) Trochu mi vadí fakt, že jsem pořídil vozidlo s kessy a zároveň obdržel klíče s vystřelovací planžetou. Chtěl bych sehnat klíč (klidně přestavbu) na takovou verzi kdy se "mechanický klíč" bude třeba ručně vysouvat z pouzdra. Přeci jen je potřeba jen v případě nouze, když by kessy nefungovalo. Otravuje mě, že se mi poměrně často klíč v kapse otevře...

Mám na mysli něco jako je na obrázku... Nevíte někdo o něčem?

image.thumb.png.4baf8b925efd2b77ea128f9a56de2e7d.png

Díky

Luckyn

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som tento problém vyriešil koženým púzdrom na kľúč. Originál zo škodovky stojí majland, dal som prednosť púzdru z aliexpressu za pár drobných. Je to síce trochu väčšie, ale kľúč je stále vo vrecku, neotvára sa a je chránený pred prachom a inými nečistotami. Týmto mám kľúč stále pri sebe a nemôže ma prekvapiť náhodné pribuchnutie taštičky s kľúčom v aute alebo zabudnutie/strata taštičky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vystřelovák? asi jak u jakého modelu - výbavy. Já mám u Kodiaqu MR2018 jeden klíč jako je vyobrazen u prvního příspěvku (kovový nevystřelovací) a druhý plastový rovněž nevystřelovací. Asi by teda neměl být problém klíč v tomto provedení pořídit a "naprogramovat" pro libovolný model.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nebude rokem, ale spíš stupněm výbavy. Nevím jak je to u Karoqu, ale u Kodiaqu ve výbavě Style nebo Sportline jsem kessy s vyklápěcím klíčem v okolí známých neviděl. Koukal jsem do konfigurace a klíč za příplatek tam není, myslím že se dalo připlatit za 3.klíč ten nemám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to tak vypadá, že Kodiak jakožto vlajková loď má luxusnější klíče (kovové a bez vystřelování). Také mám výbavu style + další řadu paketů, včetně personalizace což se = mít třetí klíč... Psal jsem dotaz přímo na škoda-auto, tak třeba řeknou víc....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 8 měsíců později...
  • o 7 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...