Přejít na obsah

1.4 TSI G-tec / zapachajúca spojka


Matus1987

Doporučené příspěvky

Dobry den mili G-teckari. 

Mam na Vas otazku, ci sa Vam stalo ze pri cuvuni do kopca a zaparkovani kde treba trosku ist cez spojku ste citili hnusny zapach (spojky). Prvy pripad som mal po 1000 km, ked som chcel nacuvat do uzkeho dvora kde som sa chcel vymerat a kde bol maly obrubnik medzi branou a chodnikom...a druhe cuvanie bolo teraz do kopca.. Bol velmi maly kopec- asi 35°. Ked som cuval tak tiez bolo citit neprijemny zapach spojky. Viem, ze auto na CNG ma vacsiu vahu, ale zeby clovek sa bal a rozmyslal ci moze cuvat do mierneho kopca, to je divne. Cuval som samozrejme tak ze som mal rucnu brzdu a s citom som cuval medzi auta pozdlznym parkovanim. Cele cuvanie trvalo do 15 sekund. Cuvnutie- pustit auto dopredu a dorovnanie...

Myslite ze to je vada spojky, alebo aj vy to mate takto ze pri cuvani do narocnejsieho terenu, alebo svahu citite ten hnusny zapach. Asi by som sa nad tym nepozastavoval keby som bol plne nalozeny a cuval do strmeho kopca. Ale fakt dost nenarocne cuvanie .Dost ma to znepokojuje kedze auto ma cca 3700 km. Co by ste radili?

Vdaka Vam za odpovede. 

Matus

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mi už se to podařilo asi 3x, na jedničku i zpátečku. Na prudké kopce to prostě moc není, obojí mi připadá dost do rychla. Po přechodu z 1.6 MPI jsem si dlouho zvykal na to, že na jedničku se tady prostě jezdí. Teď mám 137tis. km a spojku pořád původní, tak to tak prostě asi je a nic s tím nepořešíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...