Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Karoq style nabízí tuto položku za 1700 českých. Tuší někdo co se za tím skrývá? Prodejce to nikdy neviděl a infolinka tvrdí že se v jakési aplikaci spojením přes modrého zuba dokáže ovládat komplet Amundsen. Na můj dotaz zda ze stejného telefonu lze přehrát písničky a zároven tímto telefonem lze ovládat co se z toho telefonu bude přehrávat byla odpověd ano.

Protože tomu moc nevěřím ptám se zda někdo tuto feature má (respektive někdo z rodiny co nesedí za volantem) a používá ji.

Předpokládám že není jiná cesta jak v telefonu říkat co se bude z obsahu v telefonu v rádiu přehrávat.

A další dotaz, myslíte že se to nebude tlouct s google auto po drátě? Jako že bych měl připojen svůj telefon po kabelu a zrcadlil navigaci a potomstvo ze zadu přes modrého zuba přehrávalo své oblíbené songu a v telefonu si přes media command listovalo co se bude hrát.

 

Samozřejmě že to lze obejít nahráním songů na usb, ale 1700,- mi nepřijde zas tak moc, tak proto se ptám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Media Command

Možnost ovládat vybrané funkce MIB Columbus pomoci mobilního zařízeni (tablet, telefon) prostřednictvím bezdrátové

technologie Wi-Fi přináší aplikace Media Command. Pro zařízení s operačními systémy Android a iOS je dostupná

v příslušných obchodech s aplikacemi.

 

Prostřednictvím stejné logiky ovládaní jako na displeji infotainmentu dovoluje vybrat a procházet zdroje medii (Aux-In, SD karta, USB, Bluetooth audiostreaming,

interní paměť MIB).

 

Zobrazuje navigační informace v prostředí Google Maps a podporuje jejich funkce Street View nebo POI. Dává možnost vyhledaní cíle a zahájeni navigace (cil se odešle

do MIB a to spočítá a navrhne trasu), popř. sdíleni polohy na sociálních sítích.

 

Umožňuje vybírat ze seznamu stanic, přidávat nove stanice do paměti a vytvářet nove seznamy oblíbených stanic.

 

Nabízí změnu vyváženi zvuku a zároveň toto nastaveni uložit jako oblíbené.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud mohu, mám konkrétní dotaz.

Osoba na zadním sedadle má mobil, složku se songama v MP3. Hádám že se s mobilem přes modrýho zuba propojí s autem, v autě se jako zdroj hudby vybere mobil, osoba pustí v mobilu apku přehrávač a hraje hudba. A ted dotaz. Kdo může posouvat (přeskakovat) songy? Hlasitost chápu že bez media command jen ten co dosáhne bud na panel Amundesna nebo na kolečko na volantu. Pomocí media command půjde z toho samého mobilu co je spojen s autem ovládat hlasitost? Nobo se ty 2 appky navzájem nespustěj?

Omlouvám se, ale prodejce netuší a nenašel sem auto co by media command mělo a ani sem nenašel prodejce co by měl ochotu něco s multimédii předvádět. Nejpodrobnější odpověd jsem dostal že to funguej jako ovládání televize.

Zrovna u navigace mi prodejce řekl že to zakázali že si ldii stěžovali že jim děti ze zadu měnili navigaci pod rukama. A tam by se to hodilo že by osoba mohla v mobilu hledat kam že se má jet.

Editováno: , autor: gabuliatko
doplnění
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechapu proc to chces resit tak krkolomne. Normalne si pust na telefonu bluetooth, pres vstup na amundsenu si najdi ten bluetooth a pusti si muziku, pak si na Amundsenu pust navigaci a zadej cil. Na co potrebujes aby ti nekdo na telefonu hledal cestu? 

Nejak mi unika duvod proc to chces resit pres Media Command.

Osobne si Media Command umim predstavit na ovladani audia v pripade, ze mam sveho ridice, takze sedim vzadu a mam plnou kontrolu nad tim co hraje. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

A co situace, kdy mám na zadních sedačkách děcko s tabletem a chtěl bych jej ovládat naopak z předních sedaček. Na to mi je bluetooth k ničemu. To by přeci Media Command měl umět. Nebo jak to řešíte? Pokaždé když děcko zakřičí, zatavíte a a dáte mu tam jiný film nebo hudbu? Takhle by stačil v infotainmentu jeden klik a přehrávání lze třeba i vypnout když děcko zabere. Nebo existuje nějaká fičura, kterou se dá dálkově ovládat tablet? Já o ničem kloudném nevím. 

Viz. strana 153 https://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Karoq_NU/07-2017/Manual/Karoq/A_SUV_Karoq_OwnersManual.pdf

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...