Přejít na obsah

Reklamace - náhradní vůz


Michal T.

Doporučené příspěvky

Před hodinou, tomas.zmuda napsal:

Ano, nabídnou. Za 1000 Kč na den + DPH. 

Takže to bychom měli 42 350 Kč vč. DPH, takže téměř 10% z ceny auta. To chceš a tady už bych se s nima asi hádal....
Já jako živnostník potřebuji auto docela často a tohle by se mi krásně prodražilo....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Michal Tvrdík absolutně je tohle nezajímá..já např. před malou chvílí dával auto do AS kvůli nefunkční ruční brzdě, auto v záruce, ještě to nejsou ani 2 roky..řekl jsem, že to chci z principu na garanční opravu a výsledek ? arogantní přijímací technik, který mi tedy laskavě sdělil, tak nám tady auto necháte, my ho rozebereme, zadokumentujeme a pošleme do škodovky na schválení, do té doby budete bez auta..náhradní neexistuje a na vyjádření mají i 30 dnů,klasická reklamační lhůta..samozřejmě to může být kratší doba, ale jeho reakce byla taková, že ano zákazníčku, chceš auto opravit na garanci, tak holt si počkáš a to by se klidně mohlo stát, že např. po 30 dnech se škodovka vyjádří, že to zamítá, takže budeš třeba měsíc bez auta a pak se dozvíš, že je zamítnuto, že si to stejně zaplatíš....na blití je mi z přístupu celé škodovky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někde musí dealer brát hranici výkladu pojmu “vozidlo jezdí”. Jasný, že by pak jezdilo třeba i bez výfuku nebo brzdy... ale podle čeho to dealer (servisák) má povinnost rozhodnout?

Editováno: , autor: Petran
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No v tomto případě auto nepojízdné je - pokud tam něco bouchne a pak vydává zvuky, jet v tu chvíli s tím na STK, by na podvozku našli ... a auto je tech.nezpůsobilé. Ráno, kdyby zavolal asistenci s podvalem, auto jiné by zřejmě dostal hned.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tou televizí mi řekli to samé. Tak jsem argumentoval, že na televizi nejezdím do práce a za klienty. Je pravda, že poprvé když jsem tam auto dával, tak po týdnu, kdy naše ředitelka kontaktovala Arval, že chceme náhradní auto zdarma, ti to vzali přes Škodovku a pak se to dostalo zpět k servisu a zavolali mi, že si teda pro něj mám přijet. Když jsem si ho přebíral, tak mě vedoucí servisu několikrát upozornil, že je to výjimečná situace, že na tom tratí, protože jim ŠA proplatí jen 50% a majitel servisu pak nadává a stojí ho peníze. No prostě jsem si připadal jak delikvent co něco provedl. Dostal jsem polepeného Rapida 1.0 70 kW 2017 AMB s 25k najeto. Benzín jsem si platil. Nemyslím, že by na tom servis nějak tratil. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 hodinami, Dodi 15 napsal:

Jednou mi technik řekl. že když reklamujete televizi, tak vám taky na dobu opravy žádnou nepůjčí.

Ale vždy jsem se dohodl a pokud to bylo na dýl, tak auto dostal.

No ještě štěstí, že technik neopravuje třeba kardiostimulátory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na tohle je dobrý operák co máme my ve firmě - jakmile nějaký problém a auto bude dýl než na den v servisu nebo porucha na cestě neooravitelná ihned, tak automaticky náhradní auto (snad i v zahraničí)... a za Rapida třeba Golf nebo Leon, sice obvykle socka výbava, ale i tak. Ano, je to asi trochu dražší, ale absolutně bez starostí. Na běžný servis, když nemám čas, tak si pro auto i přijedou. Hrozně jsem si na to za těch pár let, co auto mám pro soukromý účely, zvyknul.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...