misocko Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 ahojte skusal som hladat ale v oIII som nic take nenasiel (dufam ze hladam dobre) asi pred mesiacom manzelka dala umyt auto nejakej firme. Po umyti som spravil nejakych 40km a vecer som zaparkoval (za bytovkou). Rano pridem k autu a vsetky okna uplne dole. Auto bolo zaparkovane mimo dosah kluca, a manzelka este vecer isla popri aute a okna boli zatvorene. Odvtedy presli asi 4 tyzdne a vsetko OK. Dnes rano pridem k autu a okna do polovice stiahnute, vsetky rovnako. riesil tu uz niekto podobny problem? mam si spravit vypinac na napajanie stahovacich okien a ten vecer vypnut? O3, 2016, dlha, nemam kessy, 90kkm, dnes ani minule neprsalo (nastastie). Quote
OIILG Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 Úplně stejný problém se mi objevil u O2. Stalo se mi to jen jednou a pak už nikdy za 9 let. Auto bylo naštěstí v garáži. V servisu nic nezjistili a moc mi nevěřili. Quote
Recommended Posts