JirkaV79 Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 Zdravím, potřebuji prosím poradit. Mám Fabii 3 a při otočením klíčku naskakujou na budíku kontrolky a poté to někdy pípne a někdy ne. Pak normálně startuju. Zdá se mě ,že dříve to dělalo vždy. Teď to pípne jen někdy. Možná je to jen blbost. Děkuji za rady. Quote
Malarkey Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 Na maxidotu nebo v radiu u přehledu auta ti to nic nehlásí ? Mě většinou pipne servis, málo paliva, nízká teplota atp... Quote
JirkaV79 Posted August 14, 2019 Author Posted August 14, 2019 V rádiu. Žádný problém to nehlásí. Všechno zhasne jen systém kontroly výfukových plynů a ten zhasne po nastartování. Ten zvukový signál je jiný než při např. servisní kontrole. Quote
TheFuZZ Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 Mě Fabia někdy pípá jak blbá když startuju s otevřenýma dveřma a u toho píše na přístrojovce něco o zapalování. Jinak normálně žádné pípání nevydává. Quote
JirkaV79 Posted August 15, 2019 Author Posted August 15, 2019 To se mi taky někdy stává. Asi to zatím nebudu řešit a budu to sledovat. Quote
JirkaV79 Posted August 16, 2019 Author Posted August 16, 2019 Nic z toho. Jak jsem již psal ,budu to sledovat a uvidíme. Quote
Recommended Posts