dusan94 Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Ahoj. Chcel by som sa spytat na vase navrhy kam s vonavym stromcekom wunderbaum a pod. Chcel by som totiz aby vona bola v interieri. Ale nenapadne miesto. Nie na spatne zrkadlo, ani nejak do vyduchov. Skratka, aby to bolo niekde skryte, no moc miest ma nenapada... Viete prosim poradit kam s vonavym stromcekom alebo taka ta malinka nadobka s tou vonavou tekutinou? Dik. Quote
Kuchar7 Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Tak ideálně mít auto čisté, abys nepotřeboval tyhle smrduté blbosti dobré tak akorát na bolehlav. Ale jinak stromek můžeš hodit pod sedačku. Ty tekuté ničí povrchy při vylití, to bych si do auta nedal. Quote
dusan94 Posted August 15, 2019 Author Posted August 15, 2019 No kolega mal tiez tu tekutinu a vylieval ju na prachovy filter :) Ten stromek pod sedacku ano, ale skuste este nejake moznosti prosim. Diik. Quote
beuticek Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Já mám pod sedačkou tu "americkou" plechovku přidělanou suchým zipem. Už je to nutnost, protože i když mám auto čisté, tak už po 6 letech bohužel nevoní. Chválím, že nechceš dát stromeček na vnitřní zrcátko, to je prasárna. Quote
dusan94 Posted August 16, 2019 Author Posted August 16, 2019 Noo, to sa mi celkom pozdava s tou plechovkou. Na dno nalepit suchy zips a polozit na kobercek auta.. To by celkom uslo. Quote
marian.marcin Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 California scents v plechovke striedam Ice alebo New Car- veľká spokojnosť. Quote
dusan94 Posted August 16, 2019 Author Posted August 16, 2019 Ten New Car od Wunderbaum -u sa mi pozdava. Vyskusam. Quote
Sabiza Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Auto Finesse dělá teď vůně ve spreji. Stříkají se jednou za čas na kobereček a vydrží vonět cca. 5 dní. Flaška mi vydržela cca. půl roku s tím, že stála 250 korun. 1 Quote
Recommended Posts