Přejít na obsah

Infotainment Amundsen


Doporučené příspěvky

Tak další poznatek - web i mobil app šlape, nicméně nechodí upozornění např. na opuštění oblasti, což je taková fajn věc, kdyby vám auto někam neplánovaně mizelo. V appce se to sice objeví, ale notifikace nepřijde.
Jinak Amundsen bez záseků, jen někdy mu to chvíli trvá než vše načte a spustí Carplay atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidám další bod k již uvedeným:

 

10. Chtěl jsem při přehrávání médií použít oblíbené položky a uložil si tam playlisty. Po dalším startu už přes oblíbené položky nejdou playlisty spustit. Vůbec to nereaguje, jako by na flešce žádné nebyly. Co jsem si uložil do oblíbených jako alba, nebo soubory, tak ty fungují.

 

Už jsem si myslel, že jsem vychytal to pořadí přehrávání souborů, když mi po týdnu zas začalo hrát vše na médiu podle abecedy, nehledě na umístění ve složkách.

 

Chování infotaimentu mě hodně zklamalo. Je to škoda, protože displej je parádní, v noci neoslňuje, hraje to hezky. Ty pomalé reakce po startu bych mu odpustil, po chvíli už reaguje celkem přijatelně. I když i to by mohli vychytat, zvlášť když některé funkce nelze spustit bez něj (například vyhřívání předního okna, které je potřeba právě hned po startu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@KennyMc to okno sa po starte pusti same ak nastavis automaticke spustanie. Niekedy nie hned ale zachvilocku hej, zapni si spotrebice na maxidote a tam ho hlasi, inak v menu ikonka neukazuje, ze je zapnute. Sem tam ho ukaze miesto teploty hore vpravo na displeyi.

playlist som vzdal uz. Kym nebude update je to prehravanie medii beznadejne nedotiahnute.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám nastavené automatické spuštění, ale zatím ještě asi nemrzlo tolik, aby se to zapnulo a nebo to nebylo vidět. Dal jsem si tlačítko na zapnutí vyhřívání předního okna do oblíbených, a zobrazuje se mi to i na obrazovce "Home" a tím to zapínám. Je to aspoň větší tlačítko než v menu klimatizace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@KennyMc zapina to casto, mne dnes za 15min hazdy cca 4x. Pouziva to na odhmlievanie, ale ja mam auto rezim s tym, ze ac som vypol manualne a odhmlieva to cez celne. Ani o tom neviem a okno je vzdy v pohode ciste.

Ako dam nieco na obrazovku? Ja by som takto vyhodil vypinanie displaya po 10s, aby som v noci nemusel 5klikov spravit po kazdom starte

Editováno: , autor: csabac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@csabac Zkusil jsem 10s restart skrze zapínací tlačítko, ale stav zůstává stejný - hodiny se po automatickém pohasnutí obrazovky nezobrazí.
Btw. když jsem měl vyplé zapalování a zapnutý pouze Amundsen, tak se mi zobrazily při nastavování "Oblíbené" i ikony pro nezávislé topení a Aircare :D
Bohužel ikona noční režim tam nebyla.

Editováno: , autor: Michal Tvrdík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl bych se zeptat, zda tady má někdo zkušenosti se zamrzáním zvuku. Mám ve Scale Navi paket s Amundsenem a soundsystémem a jednou za čas (cca 1/10 nastartování) se vůbec nespustí zvuk. Normálně přehrávám hudbu z mobilu přes bluetooth a spárování proběhne bez problémů, hudba se podle přehrávače spustí jak na mobilu tak na infotaimentu ale z repráků nejde vůbec nic a to ani když přepnu na rádio. A ne hlasitost není ztlumená, kdyby to někoho napadlo.  Jediné co pomůže je úplný restart auta. Tzn vypnout zamknout a na chvíli od něj odejít. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak info z podpory na 4 dotazy které jsem posílal:

Chybějící Drive Green ukazatel - měl by tam být a mám kontaktovat servis. Ale předpokládám, že je to SW záležitost řešitelná aktualizacemi infotainmentu.

Aplikace (např. Počasí) ke stažení v Obchodě - bude prý dostupné od 5KT 2020.

Nechodící notifikace o opuštění oblasti - v řešení, zítra vyzkouším u nové verze app.

Chybějící zdravotní karta - vyřešenou novou app.
 

Popravdě Drive Green (Score) jsem nepotkal ani u jedné ze Scal co mi přošly rukama (ty teda měly Bolero).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ohledně neexistence DriveGreen a nemožnosti zaškrtnout "Naučit vzorce užívání" v nastavení navigace mi ze supportu odpověděli:

 

Stran chování infotainmentu navštivte prosím znovu servis. Pokud jsou jeho možnosti řešení updatem FW infotainmentu vyčerpány, ať prosím vystaví „hlášení DISS“ nebo se obrátí na nás.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Ondra16V umístěno a odebráno toto téma
  • Ondra16V umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...