Přejít na obsah

Infotainment Amundsen


Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

I já už jsem to po dva dny musel také vždy zrušit, protože se mi nechtělo stát na místě. Podle toho, co se tam píše, tak to asi není nic podstatného. Možná se mýlím, ale myslím, že v případě, že uživatel nemá zvlášť zaplacené datové pakety (tím nemám na mysli Infotainment online prozatím zdarma k novému autu) pro vytvoření wifi v autě pro přístup k internetu pro další zařízení cestujících (mobily, tablety), tak je to bezpředmětné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na mě to vyskočilo taky, pokaždé akorát když jsem někde zaparkoval. Dvakrát jsem to zkoušel potvrdit a spustit aktualizace, ale ani jednou se nejspíš aktualizace nepodařila. Po zapnutí auta, když jsem se vrátil se infotainment dlouho načítal a pak akorát vyhodil hlášku "Background System Services nebylo možné spustit." a jestli se nepletu tak verze systému je stále stejná, takže se aktualizace nejspíš nepodařila. Aktualizaci to na mě vždy vyhodilo mimo domov, takže to bylo mimo naší WiFi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V úterý se mi to taky objevilo. Chtěl jsem to za jízdy spustit, ale ukončilo se to, že to nelze za jízdy. Pak jsem stál na semaforu a zkusil to spustit ručně a najednou to šlo a pokračovalo i po rozjetí s informací, že není nutné zůstávat na té obrazovce s aktualizací. Pak se objevilo, že systém byl aktualizován. Co obsahovala aktualizace ale nevím. Žádné mě známé problémy se nevyřešily, na obrazovce s verzí softwaru jsou všechna  čísla stejná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co obsahuje tato aktualizace je vidět o pár příspěvků výše, kde dal Michal Tvrdik fotku infotainmentu. Ale ani ta zobrazená zpráva neříká nic konkrétního. Nicméně jsou to zřejmě updaty, které nemění SW jako takový zásadně a tak není důvod měnit číslo verze. Já si dokonce myslím, že číslo verze se mění jen a pouze v případě, že je update takového rozsahu, že je nutno to provést v servisu. Ale mohu se mýlit.

Já jsem byl před chvílí v garáži a aktualizaci provedl. Proběhla během necelé minuty a bez chyb.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@KennyMc Ty používáš datové pakety? Na té obrazovce je uvedené, že aktualizace se týká datových paketů. Což je ten případ, kdy si zaplatíš datové pakety k tomu, abys mohl v autě mít z Amundsena hotspot a k němu se připojovat například s tabletem a surfovat po internetu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O víkendu opět nabídka aktualizace SW a opět pro Datové pakety. Aktualizace provedena včera. Dnes při ranní jízdě do práce nepřítomný piktogram znázorňující úroveň nastavení soukromí. Ale netuším, jestli to s tou aktualizací nějak souvisí, uvidím odpoledne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak další aktualizace SW, v krátkém sledu (během týdne) již třetí. A opět pro Datové pakety (menší vylepšení, oprava chyb). To by mě zajímalo, co to má pořád znamenat. Datové pakety nemám aktivované a tak ani nelze zjistit, v čem se aktualizace přesně projeví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 6. 11. 2019 na 9:37, Michal Tvrdík napsal:

@csabac Já mám v nabídce toto:

 

nabidka1.thumb.jpg.33ffb8264246a3a37a5070da10d26fdd.jpgnabidka2.thumb.jpg.ace517368190f262cf9d766c314b1b21.jpg

 

A vypnutí po 10s s hodinami funguje tak, že displej svítí černě ale hodiny nezobrazuje, takže asi chybka. Nastaveno takto:

 

1120850465_hodinynaobrazovce.thumb.jpg.5674e766ab60ee897e283bee2bb57845.jpg

 

 

 

 

 

Co to máte za nabídku? Je to opravdu z infotainmentu Amundsen? Mám také (Kodiaq 6/2018) a vypadá jinak. Nějaká novější verze?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dofam, ze to neni definitivni, ale mam informaci, ze asistentka Laura neni do modelu Kodiaq a asi ani Karoq planovana. Coz me zarazi, protoze jsem predpokladal, ze do drahych aut to dodaji pres update Amundsena. 

Dotaz na Ferdu25  nebo jineho odbornika: Pujde do nejak dobastlit nebo neni sance? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím prosím o radu dlouho jsem používal režim sport digitální displej a včera jsem si chtěl zvolit rozšířený displej kde jsem si chtěl zvolit mezi kulaté budíky navigační mapu.Zmáčknul jsem tlačítko B a začal rolovat dle návodu a hledal jsem složku navigace, ale i telefon jsem nenašel. Můj postup je správný nebo dělám něco špatně? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také jsem spustil aktualizaci s označením "Shop". Po dokončení jsem Shop spustil a objevila se mi jedna volba a to "Datové pakety". Ťuknul jsem na ní a spustilo se cosi, co už zůstalo viset. Pořád se točilo kolečko a nic dalšího. Tak jsem se na to za chvíli vykašlal. Ale myslím si, že to není chyba. Mohlo by to být způsobeno tím, že nemám u Cubic Telekom založený účet a spárovaný s Infotainmentem. Ale protože datové pakety nepotřebuji, nepotřebuji ani z Infotainmentu vstupovat do jejich shopu, takže to nechám tak, jak to je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, že bych to potřeboval, ale chtěl jsem vědět, co se asi změnilo. Po spuštění se zobrazila hláška o připojování (nevím přesně znění, hláška byla přes celou šířku displeje), a po chvíli zobrazení hlášení chyba / nelze (zas si nepamatuju přesně). Infotainment byl tu dobu online připojený (podle globusu a nastavení soukromí - jako obvykle ikony bílé). Zkusil jsem to 3x a pokaždé stejný výsledek.

 

Dnes (17.2.2020) další aktualizace se stejným popisem, obchod se spustí v pořádku.

 

Editováno: , autor: KennyMc
Doplnění
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno a odebráno toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...