Přejít na obsah

Infotainment Amundsen


Doporučené příspěvky

@Michal T.Já myslel, že i když třeba odpojíš baterku, vše se ti samozřejmě dá do továrního nastavení, a že když se pak přihlásíš pod svým účtem, tak se ti všechna nastavení zase načtou. A nemá ta synchronizace něco společného s tím, že když sedneš do jiného koncernového auta (nebo jen Scaly) a tam se přihlásíš pod svým účtem, tak se ti všechna nastavení načtou z tvého profilu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Kolacek12Jj, je to tak. Dnes infolinka napsala toto:

 

Váš případ jsme předali kolegům z oddělení vývoje. Informovali nás, že aktualizace SW se provádí na základě informací v TPI. V tomto TPI je také informace, kterou by měl prodejce sdělit zákazníkovi, že tato funkce nebude fungovat pro všechny Scala/Kamiq MR2020.

V případě potřeby můžete navštívit svého servisního partnera, který by Vám měl poskytnout konkrétnější informace.
 

Takze to mozna fakt nepujde…

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ahojte, 

Mám menší problém, kupoval som auto od predchádzajúceho majiteľa. Chcel som si rovno prehodiť užívateľa v aute na mňa ako "hlavného" ale potom čo kliknem na možnosť "Stať sa hlavným užívateľom auta", tak to len načítava a načítava... a nič sa nedeje a nechce sa mi čakať v aute viac než 15 min aby sa to pohlo. 

Predchádzajúceho užívateľa som vymazal samozrejme, dal som továrenské nastavenia a teraz mi pri každom štartovaní auta hádže hlášku, že nikto nie je hlavným užívateľom.

Dik za rady, budem rád

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@KapoDiKappa Na tento "jev" má Škoda TPI. Důležité je, aby byl globus bílý. Pokud ne, vytahuje se pojistka na panel přístrojů a SOS a dává se "přihlášení" nového uživatele, Vysloveně zakazují registraci nového uživatele. Funkční online připojení kontrolují pomocí zobrazení právních informací. Pokud to nepomáhá, pak se v tom vrtají víc, řeší se i něco s imobilizérem atd.

 

K potvrzení s oběma klíčí jste se tedy ještě nedostal?

 

@Kolacek12 OK. Já to řešil se servisem a prý na to ještě mrknou. Jinak nový SW šlape OK. Reset žádný, CarPlay se po stisknutí MUTE taky nerozpojuje, tak snad to vydrží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Michal T.Hlásí mi to taky, veškeré uzavírky, kolony se zdržením, nutnost dálniční známky i když nejedu podle navigace. Ale nevím, jestli je to z Traffication.

Ještě k tvému postřehu, co se týká nabídky HOME - viz přiložené screeny. Po klepnutí na dlaždici "+" na prvním obrázku se mi objeví výběr na obrázku druhém.

info0.jpg

info1.jpg

Editováno: , autor: Kolacek12
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Michal T. Mali ste pravdu, chyba bola v tom, že auto nebolo pripojené resp. bolo, ale keďže som bol u rodičov, tak ten signál nebol asi dosť dobrý/silný. Keď som sa dostal do mesta, všetko prebehlo v poriadku. Dostal som sa k nastaveniu a identifikácií kľúčov, všetko bolo prehľadné a zrozumiteľné, čiže už figurujem ako hlavný užívateľ auta. 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

stalo se nekomu, ze byl po nastartovani cely infotainment cerny a uz se neprobral? Nefungovalo nic, hral akorat zvuk z radia. Toto se obcas stane i za jizdy - ze zcerna cela obrazovka a uz nenaskoci zpet. Nepomuze ani vypnuti motoru, otevreni dveri a nasledne zapnuti motoru. 
Servis postupne vymenil displej, MIB jednotku infotainmentu a kabely. Software je aktualizovany cca mesic zpatky na tu nejnovejsi verzi (sw 0278 a  prvni verze - H12)
 

Jde mi o to, jestli se to nekomu take stalo a jak to resil servis, ci zda doslo k trvalemu odstraneni priciny?

 

diky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

@Kolacek12 drzet 10 - 15 vterin tlacitko na vypnuti? Nebo jste objevil neco jineho? Jde mi o to, ze po nastartovani je obrazovka infotainmentu mrtva a s ni i dotykova tlacitka, ktera jsou po strane. Cili v mem pripade restart nelze provest (infotainment a tlacitka nereaguji). Budu rad za pripdne dalsi tipy. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

neuvěřitelné se stalo skutečnosti!!!

Minulý týden jsem v servisu dostal update na 0278 a jede mi poprvé bezdrátově Android Auto na mé Scale r.v. 03/2020, infotaiment Amundsen, telefon Samsung Galaxy S20 FE s androidem 11. Doufám, že v lednu, kdy by měl můj stroj měl obdržet android 12 se vše zase neposere :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravím a vznáším dotaz ohledně Systému (H22), Sofwaru (0278) a Navigační databáze (21.9). Mám Scalu r.v. 6/21 s Amundsenem a s eSIM. K připojení internetu používám mobil Samsung Galaxy S21 Ultra 5G. Po půlroce očekávám alespoň aktualizaci map. Včera se systém začal aktualizovat a snad se i dokončil, ale v Informacích o systému žádná změna. Prosím alespoň o informaci jaká je nejnovější Navigační databáze, popřípadě na co si dát pozor při její aktualizaci. Děkuji.

P.S. Mám zkušenosti s používáním Navigací Go od TomToma, ale tady je to fakt úplně něco jiného :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Ondra16V umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...