Supermaxer Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 (edited) Zdravím. Mám problém na mém motoru, pořád ale nepravidelně mi vyskakuje na budíku značka trojúhelníku v kolečku. Motor ztratí i trochu výkonu a jede jakoby na tři válce. Chyba je asi někde na kabeláži ke vstřikům. Zkoušel jsem napružit kontakty v hlavě, nepomohlo, vyměnil jsem svazek v hlavě za fungl nový, nepomohlo. Teď už mám jen podezření na kabelové svazky které vedou k hlavě. Otázka zní zda se dají tyto svazky vyměnit, jedna větev vede asi do řídící jednotky druhá nevím kam, ale na druhou stranu. Závady z VAGu: 17678 - Ventil cerpadla/trysky valce 4 (N243) Regulacni mez prekrocena P1270 - 35-10 - - - Sporadicky 17672 - Ventil cerpadla/trysky valce 2 (N241) Regulacni mez prekrocena P1264 - 35-10 - - - Sporadicky 17669 - Ventil cerpadla/trysky valce 1 (N240) Regulacni mez prekrocena P1261 - 35-10 - - - Sporadicky Je to neustále to samé, hlásí to na všech válcích ale různě, po závadě to napíchnu a je to skoro pokaždé jiný válec. Někdy když pohnu s těmi svazky to vydrží třeba den dva v pohodě bez závady a auto jede perfektně tak jak má, někdy se zase ta závada objevuje často. Vždy po vypnutí motoru to jede v pohodě a po chvíli ta závada naskočí. Jde mi o to zda se dají jednoduše ty svazky vyměnit aniž by se muselo rozebrat půl auta. Edited August 18, 2019 by Supermaxer Quote
Recommended Posts