Přejít na obsah

Matrix LED


copik

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

Mám SIII 7/2019 a když mám na dálnici zapnutá Matrix světla, dostávám dálkové už z kilometru od každého kamionu v protisměru, což je bohužel dělá na dálnici naprosto nepoužitelné. Mám nastavenou nejrychlější možnou reakci na vypnutí, ale nedělá to bohužel žádný rozdíl. Nemám zatím v noci moc najeto, registruju to hlavně na jednom úseku dálnice, kde je hodně husté křoví mezi směry, takže nejsou vidět spodní světla kamionu a ty horní na střeše zřejmě Matrix neregistruje jako auto, nebo to nechápe a svítí pod (řidiči kamionu do očí) a naopak ne nad (do vzduchu).

 

Je možné, že jde o SW problém nebo chybu světel a mám s tím zajet do servisu? Přijde mi nepravděpodobné že by šlo o běžné chování, jinak by to tady na fóru určitě zmiňovalo víc lidí.

Editováno: , autor: klabson
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je realita že u O4 už tak často nevnímám oslnění, jako tomu je u starších aut, ale pořád tam je.

Potkat superba s dálkovými na automat i na okresce znamená obvykle několikasekundovou slepotu.

Ale není to problém jen VW, dělají to všechny tyto druhy světel, prostě oslňují. Jak vidím bíle světlo, tak stáčím oči jiným směrem abych neoslepl.

 

Chápu že z pohledu řidiče tyto LED světla s automatem přinesla velké zlepšení bezpečnosti při jízdě v noci. Nicméně realitou je, že z pohledu oběti je to přesně naopak 😄, ať si automobilky tvrdí co chtějí, automatická LED světla prostě oslňují a jsou nebezpečná.

Editováno: , autor: informator
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Problikavalo mi světlo. Dal jsem to do servisu a řekli mi, že mám v háji jednotku a že mi tam může dát použitou asi 6000 kilometrů na autě. Měnil mi o tlačítko start/stop. 3 dny mi vyřezání fungovalo a pak přestalo. On se vymlouvá, že náma čas to řešit a až dýl atd. Tak chci vědět jestli je prostě v háji jednotka a ať mi dá jinou a nebo ne je jiná možnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...