Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj chtěl bych se zeptat,

Byl jsem na dovolené v Bulharsku a nešťastnou náhodou jsem při parkování najel na kanál a ten se při nájezdu otevřel a bouchnul mi do prahu?...

Tím bych se chtěl zeptat jestli když mám auto na op.leasing měl nějak řešit a nebo to nechat.. případně jestli se na to vytahuje havarijní pojištění..

Díkes za rady20190712_190019.thumb.jpg.6d8e3f36cb11339ae6e30e83f4ad10cb.jpg20190710_142752.thumb.jpg.0ea2dd5d66d66b266be523d7b0241d53.jpgv20190712_190040.thumb.jpg.f7ff4790d3c82e121b0355e8a6a93c65.jpg

Posted

Ad havarijni pojisteni. To by melo zafungovat. Na sve predchozi F2 jsem kdysi posadil auto na patnik a mel jsem to promackle fest. Nejdriv me v salone strasili vyriznutim, ale nakonec se jim to podarilo vytahnout a bylo to k nepoznani. A myslim, ze to jeste bylo behem Skofin leasingu (Cpoj) a nebo az po u Kooperativy. Samozrejme zalezi na spoluucasti. Me to v tom roce asi 2011 stalo jen 1 nebo 2 tisice. celkova oprava byla mezi 10-15tis.

Ad operativni, tam asi zalezi jak moc to vyhodnoti jako bezne poskozeni nebo zavazne s tim nemam zkusenosti.

• Líbí se mi 1
Posted

@Douda9 Pokud neznám přesně podmínky smlouvy atd., určitě bych se na tvém místě do ničeho nepouštěl bez domluvy s leasingovkou. Auto je a zůstane jejich (operák), takže...

Mimochodem, nevím, nevím, jestli tohle patří zrovna do obecných technických témat. Co Pawouku?

• Líbí se mi 1
Posted

Určitě řešit s leasingovkou. Pokud to necháš být, tak ti to naúčtují (a že se s cenami zrovna ne...ehm). Auto na operák má vždy havarijní pojištění - budeš sice platit spoluúčast, ale pořád lepší než celou opravu, případně tahanice s leasingovkou.