Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Teď mi někdo vysvětlete co je špatně:

Mám telefon Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G

 

Ve Scale vyrobené v 12/2019 android auto fungoval perfektně bezdrátově a včera jsem přesedlal do verze 10/2020 Monte Carlo a bezdrátově tady nefunguje.

V telefonu to není jelikož jsem nastavení neměnil ale prostě v nové Scale to ne a ne spojit bezdrátově. Nastavení obou Scal stejné a v obou případech se jedná o Bolero a v obou autech je Smartlink+

Editováno: , autor: Lu82
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 minutami, slots napsal:

Tohle se stává, když je aktualizován system Android v telefonu nebo AA nebo Waze.  Je třeba zkontrolovat všechna nastavení a první spojení provést přes kabel.

Vše uděláno jak se má a nic a nejsem právě jedinéj kterému to u modelového roku 2021 nejde.

Veškerá nastavení jsem si odfotil a zkontroloval, tak aby to odpovídalo tomu co jsem měl v původní Scale. Nyní ty dva dny neproběhla žádná aktualizace telefonu, AA nebo Waze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak to pootm neviem ak to rozchodis daj mi vediet, lebo oboje moje deti maju ten mobil a ani jeden sa neda pripojit k novemu NB s W10 ja mam redmi note 5 android 9 a sa pripojim ale oni nie. Skusal som na aj ine telefony s adroid 10 pripojit k NB a nic.  Na stare NB co mame doma sa pripoja normalne a ponukne im roletku s vyberom akcii. Nevedia to ani v servise NB rozchodit. Tak ak sa ti to podary napis ako.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Ako beta testovanie netrebalo nič priplácať, ale v ostrej prevádzke asi už bude treba. Zatiaľ som neskúšal ostrú prevádzku, čiže neviem.

 

Inak skúsenosť z iného fóra - ak máte zakúpenú už nefunkčnú Mirrorlinku konektivitu, kontaktujte Sygic a oni vám ju prehodia na Android Auto konektivitu.

 

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, mirror link mi ide zo sygicu aj ked ho kupeny nemam. Takze asi ich kontaktovat nebudem :D

Akurat je to teda trcoha na hlavu, ze apple ide bez akychkolvek dodatocnych licencii a androidaci si platte.

Editováno: , autor: csabac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mi to v aplikaci píše, že "Premium for Andorid Auto BETA - valid until 17/4/2021", takže to asi zaříznou. Jinak tam mám možnost jen přikoupit  "Premium for Android Auto" za  1 079,99 Kč, přímo jen nějaký doplněk nenabízí ani aplikace, a zatím jsem nenašel ani an stránkách Sygicu.

 

 

IMG_20210407_092530.jpg  Screenshot_2021-04-07-09-27-01-506_com.sygic_aura.thumb.jpg.c80e517abf484f1808aa4b124f27cbfa.jpg

 

Na stránkách jsem našel jen text

 

" If you a free user, you can purchase the World + Traffic + Android Auto license, which grants you access to all the Premium features and Android Auto Connectivity. If you already have a Premium license, you can buy the Add-on feature Premium for Android Auto."

 

Takže počítám, že bude nějaký doplňkový balíček, jenom to tam ještě nemají.

Editováno: , autor: slapnahrabe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vďaka za info. Ja mam premium europu, svet, trafic, real view. Nejaké to je popletené celé, lebo napriek svet trafic mi ponúka dokúpiť i trafic ku svetu. Ale ponuku Android auto tam žiaľ nemám. Možno to bude tým, že sygic na mirrorlinku mi začal chodiť sám od seba a asi to berie tak, že tú licenciu na auto mám a možno preto neponúka dokúpenie. Teda fakt neviem, ale keďže ju nemám zaplatenú, prehodiť to nepôjde. Počkám ešte do konca apríla a uvidím, či sa to objaví.

Editováno: , autor: csabac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doplnim. Zahada vyriesene. Kedysi davbno som cez shell zakupil sygic voucher. A kedze ten sa neaktualizuje uz, kod presiel na klasicky sygic a licencie sa zdruzili. Preto som mal aktivny mirrorlink i svet. Nezavisle od toho som pri kupe scali kupil sygic europu, ze na cestu domov navigovat. Takze mam vlastne dve licencie spojene. Akurat v AA sygic nevidim ani po odinstalovani a nainstalovani, takze budem kontaktovat sygic ohladom AA.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...