Přejít na obsah

Prodej vozu do zahraničí - podvody???!


*obelix*

Doporučené příspěvky

Ahoj všem, prodávám svůj stávající v nouzáku pojízdný vůz (prostě opravu už jsem nechtěl provádět a prodat s vadou), ozvali se mi na inzerát asi - 8 romů 15 turků 6 kamerunců 4 syřáni a můžu pokračovat kilometry textu dál.... tak jsem si řekl zkusím Turka - a a a ... no co vám budu povídat přijeli dva frajeři žasli nad tím že jim to prodám že to je fajnová kára apod. a pak mi řekli že mám jet kamsi do Prahy že to chtěj hned. Řikám to v nouzáku 50km nedá a když tak to bude eurotrip... a oni hm hm no tak na laně.... A já ale já to asi timhle způsobem prodat nechci. Tak mě asi půl hodiny lámali že to nejlepší co mě v životě potká je to prodat do zahraničí a že vydělám. Tak jsem si od nich vzal papíry s jakousi firmou v Belgii ale hlavně nechtěj nikde nic sami podepisovat, peníze ani neukázali (ale těch 5000 co jsem za to chtěl by snad vyndali i z fusekle dle zevření). Říkal jsem, že se nejdřív poptám na úřadě a asi po další půlhodině ujišťování jestli to stihne loď ve čtvrtek apod. snad jsem jim i slíbil, že Jumbo fakt umí lítat jen abych se jich zbavil. Tak a teď piště co si o tomhle všem myslíte ? Je to normální? Prý se tim živý... jakto, to stát jako fakt dovolí? Co by mě čekalo, máte někdo zkušenost? V čem je vlastně ten podvod?

Nechce někdo auto na záchranu za přepis + dvě basy Plzní? Pač já už na tyhle lidi asi fakt nemam sílu, dneska mě to ujistilo, že vrakáč je to nejlepší místo pro auto s příběhem (kdo viděl 7 životů chápe vše :-), to auto jsem měl prostě hodně rád) . Díky za názory!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi tusim, jak se citis. Jestli te to uklidni, tak byvaly kolega a kamarad mel BMW X(3?) z roku cca 2007-2010 (uz si to nemapatuji presne) a uz bylo v takovem stavu, ze to slo dat akorat na protiucet za nove. No a podle toho co povidal, tak primo servis/prodejce to pak strelil v podstate necemu podobnemu. Rikal ze oni porebujou hlavne papiry a samotne auto je jim ukradene. Pry to skoncilo nekde v rumunsku ci co.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...