Přejít na obsah

Care Connect


Doporučené příspěvky

Zdravim, chcel by som sa opytat ako Care connect funguje. Nakolko mi to v aplikacii Nefunguje typujem ze tuto funkciu na aute nemam. Vedeli by ste mi poskytnut viac info od coho remote access zavisi, pripadne dalo by sa to nejako dorobit?

 

Momentalne fungujem na amundsene a infotaiment connect.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ahoj. Potřeboval bych poradit. Chtěl bych si zprovoznit to abych si mohl na dálku ověřit jestli mam zamkle auto. No a k tomu potřebuji připojení na internet. Doporučíte mi něco. A jakým způsobem? Jestli si muzu koupit jen sim z daty a tu někam dát v autě a kolik dat tak za měsíc spotrebuji??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Škoda Connect aplikace a ověřit u dealera, že jste to opravdu Vy - funkci Vám aktivují. Pak můžete na dálku zamykat a odemykat auto, rozsvítit světla, troubit - jen pomocí telefonu. Pokud jde jen o to, že chcete vidět, že je zamknuto a zavřeno, stačí mít zmíněnou aplikaci a spárovanou ji s autem. V appce pak vidíte, v jakém stavu je auto, kde jste zaparkoval atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@j.jurasek jak říká PetriCZECH, radši si ověř jestli to na tvoje auto vůbec jde. Já bych se skoro vsadil že tato konkrétní funkce jde jen u těch aut které jsou nonstop připojeny a mají to nouzové volání. Jinak k internetu existuje ten USB dongle od Škodovky s internetem, to je docela drahé, jestli tam funguje jiný USB dongle s internetem to nevím, já používám hotspot z mobilu po dobu jízdy, ale mám dojem že jakmile vypnu zapalování tak tím připojení končí.. Tak kdyžtak dej vědět jak jsi dopadl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

JJ škodovka s tím cvičí. Už to zase prodloužila (asi příprava na povinné sledování spotřeby/emisi v roce 2021). Ja nastoupil v roce 2019 kdy už byl jen jeden rok.  

Nicméně posledních cca 6 měsíců to na počítači funguje v 99% dobře. Mám evidovany všechny jizdy a za 14t km se to lisi tak o 50km dle tachometru.

Horší je to na mobilu, tak se občas musí aplikace restartovat. Ten běh na pozadi moc nefunguje (android na Samsumgu).

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...