Přejít na obsah

felicia 1.3 monotronic- problémy s výkonem


Jinks 123

Doporučené příspěvky

Zdravím ve spolek.

Potřeboval bych poradit. Mám felicii 1.3  -monotronic-40kW rv.95. Auto startuje výborně ,na volnoběh není taky problém. Problém nastává ,že při záběru ( jízda do kopce) mi začne auto ztrácet výkon a přidání plynu na to nemá vliv. Jakmileuberu plyn na volnoběh a znovu přidám ,tak je to ok. Děje se to nahodile.

Na autě je už vyměněný vstřikovač, všechny čidla (havlův snímaš,lambda,snímač teploty vody),Palec, víško rozdělovače, komplet kabeláž, řídící jednotka ,palivové čerpadlo + filtr a vzduchový filtr, komplet kabeláž.Když jsem auto připojil na Vag ,tak mi to píše 2 chyby : chyba havlova s nímače- žádny signál ( sporadická) Chyba lambda sonda - žadný signál ( sporadická) . Zajímave je že tyto chyby naskočí pouze pokud je motor vypnutý ( zapnuto pouze zapalování ) a nejdou vymaat. Vymazat jdou až motor nastartuju ( během chodu motory chyby nevyskočí). nemáte někdo nápad čím by to mohlo být?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

nazdar, ja mam problem s chcipanim motora a kolisanim otacok tak prave to zacinam riesit ja mam motor BMM 50kw 1.3 mono .

Ja som zatial zistil ze:

chyba havlova s nímače- žádny signál sa da merat iba pri behu lebo ked motor stoji hlasi chybu ( ale toto nieje chyba, po starte automaticky zhasne )

ine je lambda sonda , tu by som isiel na tvojom mieste skontrolovat. v domacich podmienkach sa to tiez da a vysvetli to dobre jeden chlapik na videu :

https://www.youtube.com/watch?v=Tnvlv5l_WW0&t=1016s

 

No objednaval par veci a potom budem pisat dalej ked chces, mozes aj ty ked mas daco nove.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...