honza-marek Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 https://www.autosalon.tv/novinky/bonusy-k-tv-poradu/skodovka-uznala-potize-benzinoveho-turbomotoru-1-5-tsi-chysta-svolavaci-akci?fbclid=IwAR0u2pZK1LRAcb5LdU9l7aSlKKRbmBhuITmWrm8wdq17fHFXOjAckWBc9WM 1 Quote
Mlkl Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Som po prepisani SW motor sa sprava lepsie necuka pri rozjazde, ale problem je pri tretom prevodovom stupni a to taky, ze ked ho zacnem vytacat citim zavahania ako keby vynechaval (cukal). Ak idem normalne, ze ho nevytacam a pridavam pomaly tak sa sprava OK. Mam manualnu prevodovku. Nemate podobny problem? Quote
Patrik1971 Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 (edited) Nasiel si honza-marek hodne staru informaciu....ale upresnim.... Ja som prehraval uz davnejsieTusim 9 meiac/,pretoze som sa informacne pri prehliadke s rodinnou Fabiou informoval,ci sa uz 1,5 Tsi prehrava a vtedy mi bolo ponuknute prehratie na servisnu akciu.Upozornujem,ze ja som nemal problem ani pred a nastastie ani po....u mna po prehrati motor iba ozil,ale to mohlo byt aj pribudajucimi kilometrami... Teraz v pondelok pri rieseni reklamacie na brzdove platnicky mi bolo oznamene,ze uz sa jedna o zvolavacku a dostal som k uvedenemu ukonu aj servisny zaznam v papierovej forme. Edited October 24, 2019 by Patrik1971 Quote
Recommended Posts