Přejít na obsah

Tapecírunk dveří.


Bert

Doporučené příspěvky

Dobrý den !

Má někdo zkušenosti se sundáním tapecu zadních dveří ? ( u verza bez elektrického stahovaní )

Jde mi o to, kde zatlačit či zapáčit zkrátka postup, který by minimalizoval poškození . Popřípadě kde najít nějaký obrázek. - Děkuji Bert

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z fotky poznáš kde je tapec nacvaklej. Jsou tam jeste 2 šrouby schovaný pod madlem dveří a dva šrouby (jeden ze spodu a druhej je mam dojem že za výškovým reproduktorem u kliky)

To madlo dveři má z vnitřní strany horní části díru a tam se musí odjistit. ale neřeknu ti přesně jak už si to nepamatuju.

post-3002-0-61535400-1318004161_thumb.jp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 7 měsíců později...

Už od kúpy môjho Yeti-ho sa mi bezpečne nezatvárali piate dvere, spomenul som to pri návšteve servisu, ale nič s tým neurobili, vraj je to v norme. Nakoľko sa mi nezdalo, že sme všetci trieskali pri zatváraní dvermi tak, že sme ich púšťali z výšky, skúsil som pri šetrnejšom zatváraní dverí im TROCHU pomôcť dlaňou v oblasti otváracieho madla -  fungovalo to zrazu OK, ale ejhle, včera som objavil v plechu pod logom preliačinu. Preboha z akého plechu je to postavené?

Máte niekto nejakú radu, ako to vytiahnuť späť zvonku, poprípade ako demontovať čalúnenie piatych dverí aby som sa k tomu dostal zvnútra? Servis mi decentne poradil, že dvere sa musia  vyklepať a prestriekať a nie robiť to doma - no určite! Neverím, že by na drobnú preliačinu na ploche 5x3cm nemali nejakú technológiu,

Plastové čalúnenie neobsahuje žiadne skrutky - je tam asi narazené cez rýchlospojky, ktoré sa tiež asi pri snímaní polámu...

Vďaka za tipy. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Shodou okolností jsem to minulý týden sundaval měnil jsem brzdové světlo odešla jedna dioda. Musíš odšroubovat to gumové madlo.Potom už je to tam jenom nacvakané. Radím začít páčit ne dole u zámku ale u okna uprostřed jak je ta boule. Tam strčíš prsty a zabereš. Postupně potom dostran a směrem dolů k zámku. Zlomit by si nic neměl nanejvýš ti vyskočí ty plíšky z držáku tak je tam potom před montáží vrátíš. Náhradní plíšky mají v servise škoda nebo vw stojí 11 kč. Tak mnoho zdaru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...