Přejít na obsah

Zásterky


slovacik

Doporučené příspěvky

To tady budou zase hádky, tady je k nim všeobecný odpor. Z estetického jistě ne. Z praktického asi ano, ale to je volba každého. Uvidíš v zimě pokud teda nějaká bude, jestli kila nalepené a zmrzlé břečky na podvozku a omlácené prahy od posypu jsou to pravé ořechové, ale nevím kde jezdíš a co u vás sypou. Po prvním dešti jsem třeba na Rapida zástěrky hned dal a výrazně se snížilo zašpinění vozu. Za O1 i F1 tahám vleky, takže z praktického hlediska minimálně zástěrky v zadu nezbytnost. Na O1 je mám komplet a prahy jsou furt pěkné a koroze nikde protože prostor předních zástěrek čistím. Tož tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas.

Stačí se projet po dálnici za děště a rozpoutá z peklo a to vše proto že nesjou povinné a výrobce by to zruinovalo.

To nemluvím o zadním nárazníku přímo za zadním kolem, mám ho celý otřískaný od kamínků.

Máš li auto za své a na delší dobu jednoznačně ano...

 

Editováno: , autor: zwan
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

niekedy to možno fungovalo , dnes sú také malé že je to esteticky odporné a nefunkčné ... mal som zásterky /aj veľké na OII/ a nepomohlo to ničomu , opieskovaný zadný nárazník aj spojler , vpredu prahy ... drží sa za nimi blato a najhoršie je že vpredu odierajú lak blatníka 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tiez som zvazoval 8rokov dozadu zasterky na 1. Astru J, no pochopil som preco to nemci maju zakazane. Aby sa blbci hlavne na dialnici nelepili na fest zozadu. Uz len preto z hladiska bezpecnosti som ostal zastanca bez zasteriek. 

Editováno: , autor: csabac
  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 hodinami, synek.morava napsal:

Za těch skoro 50 let co jezdím, jsem měl vždycky na autě zástěrky a můžu jen doporučit. Investice minimální, funkčnost maximální.

To tady budeme příznivci jen my dva, ti mlaďoši vidí jen estetično a parádu. (Já tahám navíc za svými auty vlastní vleky takže bez diskusí ano pro zástěrky).

 

csabac> Jezdit bez nich je bezpečnější? To je zase teorie k zasmání! A navíc od dob co se jezdí bez zástěrek všichni se jen diví, že ty skla dnes nic prý nevydrží, proč? Asi dříve létaly vzduchem menší šutry.

Editováno: , autor: ben06
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdroj musim pozriet. Ked som hladal 8 rokov dozadu som to niekde nasiel. Bezpecnost. Bez zasterok zasieras okno za tebou iducemu pri rychlej jazde na 30m aj. Ak nie je totalny blvec, nebude sa lepit na teba ani natolko ako keby si zasterky nemal. Rocne najazdim 50-60t km, z toho viac ako polovica dialnica. Kym som mal auto, co malo zasterky, bolo ovela viac somarov co bolo za mnou. Co sa skla tyka neriesim, hradi poistovna. Zial pri tom najazde mam sklo kazdy rok 1 ci 2x trafene. Samo, nie na dialnici, kedze tie sa u nas solia a okresky sutruju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ono upřímně, před těmi 50lety (nechci se nikoho dotknout) to smysl mělo, to byli zástěrky opravdu zástěrkami až skoro po silnici. Ale ty dnešní atrapy toho stejně moc nezachrání... Ale ať si každý dá na auto co chce, je to jeho věc a zodpovědnost :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...