Přejít na obsah

Zásterky


slovacik

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...
  • o 5 měsíců později...

Naposledy jsem měl zástěrky na Felicii a od té doby už ne a nikdy jsem neměl problém s lakem a jeho poškozením vlivem chybějících zástěrek. Auto mívám v průměru 5 let a za tu dobu se tomu nic nestane. Jezdím teda jenom asfalt, žádný nezpevněný cesty.  Takže nevidím důvod, proč bych si měl hyzdit auto přidáváním plastů, ikdyž na Scale vypadají decentně, navíc si myslím, že ta vlhkost a bordel mezi zástěrkou a prahem škodí víc než kdyby tam nebyla vůbec.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prostě každý jezdíme jinde, u nás pokud je zima sypou inertem. Zástěrky mám a budu mít, protože auta mám v průměru na 10 let. Na O1 i F1 mám prahy a boky pořád jako nové, navíc tahám vlek a bordel mi neletí přímo na něj a dovnitř. Jsem praktik, ne esterický pozér. 

Editováno: , autor: ben06
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Ja som objednal asi po mesiaci jazdenia. Predne aj zadne, original. Za ten peniaz je prevedie ozaj na oeknej urovni. Lahko sa montuju a tie predne su aj vizualne OK, k autu pasuju. Zadne sa mi uz tak nepacia, ale nahodil som ich. Jedina nevyhoda zadnych je, ze ak parkuje k obrubniku, tak zviknu on skrtat. Jazdievame traja a teraz chytam obrubnik skoro stale. Z tohto dovodu by som uz zadne asi opat neobjednal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

dnes som montoval zasterky. je tam taky pliesok zohnuty, ktory sa ma zacvaknut na taku prazdnu dierku a sluzit ako zavit. no vobec to na seba nepasovalo, tak som to namontoval bez toho pliesku, teda to drzi o jeden srob menej. mali ste podobnu skusenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som montoval na Scalu dopredu aj dozadu. Montovalo sa to lahko.

 

Podla mna to treba abt to tam bolo. Je to pevnejsie.

 

Uz sa mi stalo, kedze parkujem pri obrubniku, ze som zasterkami skrtol. Vtedy to riadne zadrhne celou zasterkou a dost to pocut. Preto si myslim, ze je ten spoj riadne zatazeny vtedy.

 

Skus to este raz. Ono ti to urcite pojde

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Od kol to dost lítá a auto mám jak prase co se někde vyválelo - bahno až na střeše. A mám vypozorováno, že u superba je originální plastový podběh trochu víc ven a tolik neleze bahno mezi spodek blatníku a práh (kdyby někdo pochybovat tak mu vyfotím co myslím).

 

Já je asi koupím protože mě to bahno na autě trochu vadí, ale ne tak moc abych to před jarem umyl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...