Přejít na obsah

Ozonový generator / klimatizce


AlikP3

Doporučené příspěvky

Po přečten posledních příspěvků jsem se rozhodl obědnat tohle, za podobné peníze větší výkon, nemám možnost napojit na 230 zak jsem zvolil adaptér do autozásuvky.

https://pl.aliexpress.com/item/32923331721.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.57985c0fs6moTW

Editováno: , autor: ekr
doplnění
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Tak mi dosel z aliku ten generátor ozonu jak jsem o nem psal. Jako ano v autě kde mi klima smrděla po vypnutí jako mokré hadry tam to udělalo svoji práci dobře. Ale mám ještě druhé auto kde klima nesmrděla,  ale jezdí se s ním už třetím rokem,  tak si řikám vyozonuji to taky a zde nastal problém po aplikaci a vyvětrání auto vevnitř hnusně smrdí ne klima nebo ventilace ale interier. Něco jak to tady popisují lidi na předešlé stránnce. Dost mně to sere použit  stejny postup u obou aut stejnŷ. Zdà se mi jakoa by smrděli ty plasty v interieru nwjvíc to je cítit když otevřu auto které stálo na slunci a je tkz.  vypečené. jak píšu mení to smrad z ventilace ani z klimy takhle mi prostě po aplikaci ozonu zasmradl interier. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Také jsem řešil nákup generátoru ozónu, hlavně na plíseň, která se mě tvoří pod schodištěm a samozřejmě klíma ve dvou autech.

Když jsem viděl co za to chtějí peněz, vyřešil jsem to takhle: https://ok2aqa.rajce.idnes.cz/Generator_ozonu/

Funguje naprosto spolehlivě  Shrek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím, trochu to zde oživím. Nestalo se ostatním, že po pravidelném používání ozonu vám v autě začaly vrzat plasty? Já ten ozon pouštím vždy na hodinu do sání k recirkulaci vzduchu cca 3x za léto a postupně mi začalo dost loupat v plastech kolem kastlíku a PP dveří. Zaboha se mi nedaří přijít na zdroj toho zvuku, ale stejný loupavý zvuk se ozývá z několika míst :-/ Přijde mi to jak kdyby ty plasty více zkřehly a když se auto kroutí v zatáčkách, tak v tom lupe :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Navazuji na to, co je v posledním příspěvku. Bavili jsme se se známým co pracuje v dopravním podniku o ozónování auta, také jsem si pořídil ozonizer. Varoval mě před častým používáním a argumentoval tím, že za covidu ozónovali vozy městské hromadné a pak měli velké problémy s plasty a gumovými těsněními ve vozidlech, ano dělali to denně, ale i vozy které denně nejezdil, problémy měly. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trošku to doplním. Nakonec jsem zjistil, že mi začal odcházet jeden vnitřní silenblok ramene na PP kole, který byl zodpovědný za velkou část těch hnusných zvuků, takže v tom byl ozon pravděpodobně nevině. Nicméně se všude píše, že by se to s tím ozonem nemělo přehánět no. Trpěj gumy, plasty a nechráněné kovové povrchy 😕 Jenže čim tu klimu zase čistit? Do teď sem hodně používal pěnu a ta mi zase sežrala veškeré molitanové přechody mezi trubkama ventilace a jednou mi to dokonce zateklo do elektroniky a 2 měsíce sem byl bez rádia. Si člověk moc nevybere 😞 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...