Přejít na obsah

vypínání asistentů


Petr2212

Doporučené příspěvky

Ahoj všem, mám dotaz - prostě se nemohu smířit s nesmyslným vypínáním asistentů hlídání vyparkování a bočního hlídání v případě připojení vleku za auto. Respektive vadí mi, že při odpojení se tyto funkce automaticky zpět nezapnou. V minulém týdnu mi bylo řečeno, že se automaticky zapnou při opětovném nastartování (po odpojení přípojného zařízení), ale u mě to takhle prostě nefunguje a tyto asistenty musím zapínat ručně, což je prostě špatně !!  Jak to máte vy u sebe prosím a lze to nějak vyřešit ?  Díky za vaše rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 2 týdny později...

U MR 2021 (a asi i MR 2020, jak píše mhr) už to vyřešili lépe - po nastartování vyskočí hláška o deaktivovaných asistentech, po odpojení vozíku/nosiče na kola se asistenti opětovně aktivují. U starších modelových roků (např. u mého bývalého kodiaqu MR 2018) to bylo přesně tak, jak píšete, tzn. po připojení vozíku/nosiše na kola se asistenti deaktivovali a opětovně se museli aktivovat ručně v menu.

 

Naopak u MR 2018 si auto pamatovalo posledně nastavený jízdní režim a u MR 2021 se pokaždé po nastartování nastaví režim normal a jiný režim se musí zvolit ručně. Prostě jednu věc udělají logičtější a druhou pro změnu "pokazí".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...