Přejít na obsah

Délka interieru


besinka

Doporučené příspěvky

Ty se tam vejdou na sebe asi tři. Jen pozor na to, že hlavová opěrka není oficiálně "uživatelsky" vysunutelná ven a musí se postupovat podle návod z dílenské příručky. Musí se na obou stranách odjistit zobáčky, které tyčky zajišťují.

 

Nad přístrojovou desku už bych nic nedával, protože stačí zabrzdit a čelní sklo je v háji. Náklad jsem zajišťoval pásem, je dost dlouhý a ploché krabice se dají dobře obtáhnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 14 hodinami, besinka napsal:

Ahoj, 

 

Máte někdo zkušenosti s maximální délkou nákladu který je možné převést uvnitř Octavie 3 sedan? Prosím o max délku který jste převážení. Dekuji

Nejdelší předmět, který jsem odvezl byl 3m dlouhý hranol 15x15cm. Jeden konec jsem položil vpravo do rohu na palubku před sedadlem spolujezdce (úplně k čelnímu sklu). Druhý konec zasahoval vlevo dolu do kufru.  Rezervu jsem měl asi 2cm :-). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, guest100 napsal:

Nechci se přít, ale mělo by to být uvedeno normálně v návodu jak se demontují. Když jsem s tím bojoval, poradilo mi to tlačítko na stropě kde to je v návodu.

 

V návodu je uvedeno vyjmutí pouze zadních opěrek. Ne přední na sedadle spolujezdce, která při sklopení sedadla trčí do prostoru. Což je pro převoz dlouhého předmětu dost podstatná závada. U předního sedadla se tyčky odjišťují plochým šroubovákem u každé z nich, najednou. A to není před obchodem úplně triviální záležitost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...