Přejít na obsah

Octavia 4x4 nápad na přestavbu


CrazyOctavia

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny na foru ale mám nápad pro většinu z vás to bude totální nesmysl ale pro mě takový dětský sen který vám zde popíšu.

Takže mám v plánu koupit Octavii mk1 v 4x4 v liftbacku nejlépe s 1.8 20V/Turbo pokud by auto bych byl s 1.8 spokojen po menším tuningu (Turbo, InterCooler) ale tohle neni úplně můj sen muj sen by byl kdyby se mi povedlo do octavii dostat RB28DETT a nebo 2JZ s pohonem na zadní nápravu. samozřejmě by se musel prodloužit předek auto a bylo by zde hodně uprav ale toto by byl můj sen láká mě v 1 octavii předjíždět lidi co si myslí že jejich BMW Mercedes nebo Audi jsou uplně úžasný a rychlí auta a pak by je ve skutečnosti předjela klidně 1 octavia. Co si o tom myslíte zde na foru ? Jsem až moc velký blázen a snílek nebo vám to přijde jako zajímavý projekt ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

motory co tam chceš dát tak jsou podélně uložené, takže bys je tam nedostal s převodovkou, finanční stránku věci ani nemá cenu řešit, nemá to cenu,  ale i kdyby si ti to povedlo, nikdy to v ČR nezaregistruješ, nejsi v USA aby si mohl dělat 2JZ nebo LS swapy jak se ti zachce,

 

podle mě něco takového je nezrealizovatelné, pokud teda nemáš neomezené finanční prostředky, ale i tak by to byl sak*a oříšek.

 

vykašli se na to, na předjíždění silnějších aut si kup 1.8t a pořádně to polaď, dá se z toho vytáknout i 300 koní

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...