Přejít na obsah

Přepínač světel svítí u odstaveného auta


Longmaster

Doporučené příspěvky

Zdravim hoši,

před 14 dny jsem koupil O3 s automatickým přepínáním denních a potkávacích světel. Přepínač světel nechávám na režimu AUTO. Nedávno při venčení psa večer jsem šel k autu (venkovní světla zhasnutá) a když jsem kouknul dovnitř tak přepínač svítil. Klíč jsem měl v kapse u kalhot. Taky se stalo, že bratr zaparkoval večer vedle mě a volal mi že mi svítí přepínač světel. Při přepnutí na polohu 0 a pak zpět na AUTO už přepínač nesvítil ale druhý den večer (s autem jsem mezitím nikam nejel) opět ta samá situace. Mám klasický centrál s dálkou bez KESSY a nastavenou funkci Coming home a Leaving home na 15s. Trochu mě to znervózňuje a bojim se abych v zimně taky nastartoval. Může to značit nějakou závadu nebo poruchu nebo auto pozná že se k němu s klíčem blížim?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, JiVi napsal:

CH & LH  funguje jen na udalost - odemkni, zamkni ... jinak je jednotka odpojena.

Ano, princip této funkce chápu. Jenom jsem si nebyl jist, jestli to nemá nějakou spojitost. Přišel jsem ještě na jednu věc. Pokud přepínač přepnu na polohu potkávacích světel tak zhasne ale pokud je na poloze AUTO nebo obrysovky tak při vypnutém motoru, vytaženém klíčku a zamčeném autě svítí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...