Přejít na obsah

Poloosa? Zvuk v prispevku.


mr.coumess

Doporučené příspěvky

Zdravim Vas. Na dvou tematech jsem psal i vystavil nahravku, ale asi tema je jiz mrtve bez odpovedi. Sam sem hledal v tematech odpoved, lec nejsem si jisty. Mam fII 1.2 44kw 2014, 88tis km. Pri kriticke brzde s koly otocene do prava zacal tento zvuk. Vtip je v tom, ze se ztrati a 40km nic. Pak se objevy, ale nevim, co je spoustec. Pak vas otravuje xx km. Zvysil jsem rychlost nad 100 a klepajici zvuk zmizel. Dle rychlosti zvuk se zvysuje nebo snizije, kdyz brzdim motorem. Je to pri rychlosti in bez ni. Volant, saltrpaka, pedaly jsou bez absolutni vibrace. Diky za info, mozna nekomu to delalo stejne a vyresil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná homokinetický kloub na poloose. Zkusil bych zvednout přední kolo normálně za práh. Podložit spodní rameno, těsně u kola tak, aby poloosa byla v přirozené poloze, ale kolo bylo nad zemí. A zkusit kvedlat s kolem, jestli nebude větší vůle v kloubech, nebo přímo ten zvuk. To samé zkusit na druhém kole.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Mám na fabii identicky problém s tým, že to robí občas. @mr.coumess Podarilo sa ti zistiť čím to bolo ?? Včera som skontroloval vonkajšie homokinetické kĺby a tie zdajú OK (netrasú, nepukajú). Vnútorný je asi chytený trocha jeden a to pri kratšej poloosy.  Ale taký zvuk ako na videu to aj tak nevydáva, keď som kontroloval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...