Přejít na obsah

2.0TSI - Ztráta výkonu v otáčkách a P0087 - Fuel Rail/System pressure too low


marek16

Doporučené příspěvky

Zdravím, nedávno jsem nechal dělat preventivně výměnu zdvihátka vysokotlaké pumpy. Neměl jsem problém, ale říkal jsem si, že po 160tkm už by bylo záhodno. (Spoiler: není to třeba, TSI ho má mazaný a s rolnou, takže se skoro neopotřebovává - měřeno elektronickou šuplerou)

No, a teď to na plnej plyn ve vysokých otáčkách začalo ztrácet výkon - škubne to a přestane zrychlovat. Dělá to v podstatě jen na trojku nad 5k, takže pro předjíždění ideální... jinak jede v pohodě, i na dvojku do 6k.

Diag píše chybu z nadpisu a nic víc, tlak na railu na volnoběh 40 bar, palivovej filtr měněnej cca 15tkm zpátky, tankuju jen benzinu a VIFuju. Benzín z toho viditelně neteče.

A moje otázka zní - tipovali byste to na vysokotlakou pumpu, podávací čerpadlo, filtr, nebo něco jinýho? Případně jak to zdiagnostikovat dál?

Video z túrování volnoběh až cca 3.5k:  https://youtu.be/k6rM0GJ--L0

Díky :)

Editováno: , autor: marek16
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mal som takéto auto a po výmene celej nízkotlakej sústavy sa zistilo že pri demontáži hadice vysokotlakového čerpadla ostala nečistota na jeho vstupe - je tam tenučký prívod , stačí dať tú hadičku dole a ostane akoby natrhnutá , po nasadení kúsok nej upchal prívod do čerpadla ... prejavy podobné , vyskúšaj to mrknúť 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...