Přejít na obsah

Výškovo nastaviteľné sedadlá


Slado

Doporučené příspěvky

Ďakujem za odpoveď. Ak som dobre pochopil, tak nie je potrebná výmena "kolajníc" v podlahe. A ďalej nie je možnosť výmeny len zdvíhacieho mechanizmu. Nemám prístup ku katalógu náhradných dielov, kde predpokladám je aj tkzv. "rozstrelené zobrazenie".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolajnice a uchytenie je identicke.Vymena mechanizmu.....mas chut rozpytvavat celu sedacku?Aj tak by si nebol predpokladam uspesny.Predpokladam ale,ze sedacku s vyskovym nastavenim zozenies,ale budes  musiet zhanat aj potah,ktory sadne do tvojho interieru.Je tam urco niekolko variacii,popripade potah pouzit z tvojej sedacky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Ja mám 186cm a nemám problém. Chcel som to pre moju polovičku, ktorá sa cítila "utopená". Rada pre toho, kto má podobný problém a čo som medzičasom zistil. Pevné sedadlo je prakticky v najvyššej polohe a polohovanie ho len zníži. Treba tú "polovičku" dostať za volant aj toho novučičkého auta. Vyrieši to veľa vecí. 

Ďakujem za odpovede a pre mňa je táto téma uzatvorená.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Lehce oživím téma. Mám teď Rapida půjčeného jako náhradní auto. Má výškově nastavitelnou sedačku řidiče a pro mých 190 cm je i nejnižší nastavení příliš vysoko. I když sedím uvolněně a nejsem nijak našponovanej, mám oči v horní čtvrtině čelního skla. Asi bych si na to zvyknul, ale je to zvláštní. Myslím, že při větším čelním nárazu bych šel hlavou do stínítka.

 

Není to nic k řešení, jen poznatek :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám 196cm a je to tím, že čelní sklo je prostě nižší, dle jednoho článku prý o 6cm méně než Octavia. Proto se musím třeba na semaforech více krčit, abych viděl nahoru. Dále mi přijde, že sedadlo řidiče nejde posunout tolik dozadu, co třeba v trojkové Octavii, nohy mám trochu pokrčené, ale auto mám už přes rok a zvykl jsem si.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...