Tomáš Fridrich Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Dobrý den nemá někdo zkušenost ohledně zvýšení Octavia 03 Greenline 1.6 potřeboval bych zvednout výšku vozu tahám karavan a při zapojení mi auto sedí opravdu nízko . Při vážení karavanu zatížení na kouli je 56 kg což za nenítapd moc. Přemýšlel jsem o podložkach pod pružiny nemá někdo zkušenost, nebo jsem našel měchy uložené do pružin a podle potřeby dofouklé .Díky za vaše názory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlikP3 Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 na tohle ses uz dival ? https://www.pruziny.info/zatezove-pruziny--skoda-octavia-iii-sedan--zesilene--zadni-naprava,1993.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Fridrich Posted October 2, 2019 Author Share Posted October 2, 2019 Na tohle jsem koukal, ještě jsem našel měchy do pružin, nebo podložky pod pružiny, tak nevím pro co se rozhodnout Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdoksS Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Čau, od madu jsem zadní pružiny měl na mondeu. Byla to ideální náhrada za samoniveláky, ale auto bylo dost tvrdé. Dělají i ty měchy do pružin, tak možná bych šel touto cestou. Můžeš si přitvrdit dle libosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef093 Posted January 13 Share Posted January 13 Zdravím,máte někdo zkušenosti z podvozkem O3 GreenLine 1.6 Tdi,chci to zvednout a chtěl bych tam dát pružiny ze scouta,je to možné ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted January 13 Share Posted January 13 Podvozek co? To je tak těžké tam napsat " Zvýšení podvozku"??? A vůbec, podobné téma zde již dávno je. Sloučeno. Pro příště dodržuj pravidla fóra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts